Bayaran & Pengesahan

Setelah anda bersetuju dengan maklumbalas yang kami berikan, sila buat pembayaran ke akaun di bawah dan kemudian penuhkan borang Maklumat Pembayaran untuk pengesahan dan semakan kami:

1. Buat pembayaran ke acc Maybank di bawah.


No Akaun Maybank: 562478134999
Nama: SBZ Prima Enterprise

#Sekiranya menggunakan internet transfer, sila masukan email; admin@tudungsicomel.com pada borang bank transfer anda nanti supaya kami akan menerima update pembayaran anda daripada pihak bank.

2. Penuhkan Borang di bawah sebagai rekod kami.

Nama (perlu)

Email (perlu)

Tarikh Pembayaran (perlu)

Masa Pembayaran (perlu)

Dari Bank (Jika InterBank Transfer)

Jumlah Pembayaran (RM)

Bayar Deposit @ Penuh?
 Deposit Penuh

*Urusan penghantaran akan dilaksanakan selepas pengesahan pembayaran dilakukan. Terima kasih.

29 Comments

  1. By Maria Bani Yam

    Tidak ada “special price” ke untuk pembelian secara borong 10 helai?
    TK.

  2. By Salawati Hamid

    Salam, Admin…
    Nak tanya ler…boleh ke sekiranya saya tukar saiz…SS kepada S, kira saya order 2 helai untuk Saiz S ler yer…anak saya baru nak masuk darjah satu..berusia tujuh tahun tapi badan agak berisi & tinggi sedikit..

    • By Admin

      Salam puan Salawati, salam ceria. =)

      Maaf lambat balas emel puan, =(

      Baik puan, Kita sudah terima tempahan terbaru puan di page facebook kita puan, =)

      In shaa ALLAH puan nanti kita pos laju tudung yang puan nak hadiahkan pada si comel puan, =)

      Terima kasih puan, =)

  3. By NUR EMMALIZAWATI BINTI ABDULLAH

    Salam. Saya dah buat pembayaran untuk tudung sekolah saiz ss. Kalau nak tukar ke s boleh ke?

    • By Admin

      Salam puan NUR EMMALIZAWATI , salam ceria =)

      Boleh puan, order ID puan 1876 kan puan? =)

  4. By ainie

    salam admin,

    saya dah buat pembayaran, tetapi x letak alamat email masa transfer tadi..hrp2 pihak admin dapat check manually. terima kasih..

    • By Admin

      Terima kasih puan Ainie, kita dah process tempahan puan, in shaa Allah kita akan Pos Laju secepat mungkin dan maklumkan tracking no untuk rujukan puan ya =)

      Terima kasih puan Ainie =)

  5. By ariatie77

    as salam admin
    maaf ya, tadi saya lupa masukkan email admin semasa transfer. saya dah buat full payment…al – maklumlah….first time beli online

    terima kasih…:)

    • By Admin

      Salam puan Ariatie, salam ceria. =)

      Maaf lambat balas emel puan, =(

      Baik puan, Tidak mengapa puan, =)

      Terima kasih puan, =)

      Semoga kita berjumpa lagi puan dan salam ceria. =)

  6. By suraya

    Mudah2an sempat sampai sblm buka sekolah. Terima kasih

    • By Admin

      In shaa Allah, kita akan usahakan sebaik mungkin. Semoga Si Comel puan Suraya dapat menggayakannya untuk ke sekolah nanti =)

      Terima kasih puan =)

  7. By norhashimah

    salam.puan,jumlah byrn sepatutnya rm50.50. saya telah bnk in rm 50. saya brcadang untk membeli tudung yang lain dan sertakan baki Rm0.50 pd pembayaran akan datang.tq

    • By Admin

      Salam puan Norhasimah, salam ceria. =)

      Baik puan, Tidak mengapa puan, =)

      Kita hadiahkan RM0.50 pada puan, =)

      Terima kasih puan, =)

      SEmoga kita berjumpa lagi puan dan salam ceria. =)

  8. By Salmi Fatiha Mohd Hilmey

    Salam Admin,

    Saya dah buat pembayaran untuk Order 2160. Kalau nak minta tolong buat penghantaran dalam minggu ni boleh tak? Sebab tudung-tudung tersebut nak digunakan untuk sesi persekolahan minggu hadapan.

    TK.

    • By Admin

      Salam puan Salmi, salam ceria. =)

      Baik puan, =)

      In shaa ALLAH esok kita pos laju pada puan, Dan kita update tracking no pada puan, =)

      Terima kasih puan, =)

  9. By AZFA

    Assalamualaikum w.b.t.

    Alhamdulillah penghantaran tudung telah selamat diterima…tak sangka servis yg begitu cepat….anak-anak saya suka dgn tudung tersebut dan tak sabar nak ke sekolah. Keep up the good work ! Syukran jazilan…

    • By Admin

      Alhamdulillah, terima kasih banyak-banyak juga puan Azfa kerana mempercayai kami. Semoga Si Comel puan gembira dengan tudung tersebut nanti dan yang paling penting selesa memakainya =)

      Kami doakan semoga beliau membesar menjadi insan yang solehah. Amin.

      Kalau ada gambar beliau menggayakan TudungSiComel kongsi la yer puan, mesti comel macam ibunya =)

      Semoga jumpa lagi dan salam ceria =)

      Terima kasih puan =)

  10. By Norhazimah Abdul Aziz

    Minta hantar tudung ke Alamat :
    Norhazimah Abdul Aziz
    Celcom Axiata Berhad
    Level 18, Menara Celcom
    82, Jalan Raja Muda Abdul Aziz
    50300 Kuala Lumpur

    • By Admin

      Salam puan Norhazimah, salam ceria. =)

      Baik puan, =)

      Terima kasih puan, =)

      Boleh kita tahu puan membuat tempahan di mana ya puan kerana kita nak rekodkan detail puan? =)

  11. By Nor Haslina

    Salam. Saya dah buat pembayaran untuk tudung sekolah saiz ss. Kalau nak tukar ke s boleh ke?

    • By Admin

      Salam puan Nor Haslina, salam ceria. =)

      Baik puan, =)

      Terima kasih puan, =)

      Sebelum itu boleh kita tahu puan membuat tempahan dimana ya puan kita semak dahulu puan? =)

  12. By Maizatul Azwa Ibrahim

    Salam,

    Saya ada buat tempahan sebentar tadi #2266 cume saya nak tukar saiz dari XS ke SS ye.

    Terima Kasih :)

    • By Admin

      Salam puan Maizatul, salam ceria. =)

      Baik puan, Kita sudah terima emel puan, =)

      In shaa ALLAH nanti kita update dan kita pos laju tudung saiz SS kepada puan, =)

      Terima kasih puan, =)

      Semoga kita berjumpa lagi puan dan salam ceria. =)

  13. By RQ Aza

    Salam….

    Saya telah membuat tempahan dan bayaran utk saiz ss.. Anak saya berumur 7 tahun dan bersaiz sederhana …. Kiranye muat ye saiz tersebut…. sebab saya refer kepada panduan size ss untuk 7-10 tahun…. Terima kasih

    • By Admin

      Salam puan RQ Aza, salam ceria. =)

      Baik puan, =)

      Terima kasih puan, =)

      In shaa ALLAH untuk si comel puan berumur 7 tahun sesuai puan saiz SS puan, =)

      In shaa ALLAH kita pos laju secepat yang mungkin pada puan, Selepas pos kita PM puan tracking no, =)

      Semoga kita berjumpa lagi puan dan salam ceria. =)

  14. By norhayati ayub

    as salam admin
    maaf ya, tadi saya lupa masukkan email admin semasa transfer. saya dah buat full payment…

    terima kasih…:)

    • By Admin

      Salam puan Norhayati, salam ceria. =)

      Baik puan, Tidak mengapa puan, =)

      Terima kasih puan, =)

      Semoga kita berjumpa lagi puan dan salam ceria. =)

  15. By Salina Wati Binti Abdullah

    Salam,
    Maaf…tlg cancellkan order nr.2472, saya dh wat order baru serta pembayaran untuk order nr.2473. Terima kasih.

  16. By suhana

    Id 2681 bayaran dh buat tp tiada pengesahan..borang pengesahan pembayaran pun dh submit

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge