Apa yang bestnya Program Affiliate TudungSiComel?

A. Program Affiliate – Recruiting Secara Automatik.

1. Apa itu affiliate? Apabila ada pelanggan yang beli di web TudungSiComel melalui link affiliate anda, secara automatik anda akan terima komisyen dari belian mereka.

2. Walaupun mereka klik link namun tidak membeli pada masa itu, namun setelah 3 bulan selepas itu mereka membuat belian contohnya, anda tetap akan dapat komisyen juga(selagi mereka tidak clear cookies komputer/telefon mereka).

3. Kita setting cookies selama 180 hari. Bermakna, jika pelanggan klik pada link anda dan beli dalam masa 180 hari, anda masih menerima komisyen walaupun tidak klik pada link anda selepas itu.

4. Setiap pelanggan yang membeli di TudungSiComel akan secara automatik menjadi Rakan Affiliate(Bukan Dropship) sekiranya mereka mendaftar akaun semasa membuat belian pertama.

5. Dan secara automotik, mereka akan jadi anak anda seumur hidup(selagi TSC dan sistem ini masih wujud).

Jika mereka membeli 10 tahun dari sekarang, anda masih dapat komisyen sebagai ibu sekiranya mereka klik dan beli dari link affiliate sendiri(mereka pun akan dapat komisyen juga)

6. Jika mereka rekomenkan pula produk kita pada kawan-kawan dan saudara mereka menerusi link affiliate mereka, anda sebagai ibu akan juga mendapat komisyen. Best kan? ^_^

6. Orang wanita kan suka share benda-benda baik nie, word of mouth marketing hehe…

7. Strategy marketing ini sangat porpular. Alang-alang nak berkongsi, kan best kalau sambil kongsi dalam masa sama boleh jana pendapatan kan hehe(komisyen affiliate).

Yang paling best?

8. Jika anak anda juga ada anak beliau sendiri(cucu anda), dan apabila ada belian melalui link affiliate cucu anda, anda juga akan masih terima komisyen. Best kan hehe.

Secara ringkasnya begini:

Komisyen Lavel 1 – Anda share link affiliate anda >> pelanggan klik dan beli >> anda dapat komisyen >> pelanggan secara automatik jadi affiliate di bawah anda(anak).

Komisyen Lavel 2 – Jika anak anda share link affiliate beliau dan ada yang membeli >> anda masih dapat komisyen.

Komisyen Lavel 3 – Jika ada pelanggan yang jadi affiliate bawah anak anda(cucu) >> dan beliau (cucu anda) share pula link affiliate mereka >> anda masih dapat komisyen.

*Nilai komisyen semasa akan berubah dari masa ke semasa dan akan diumumkan.

B. Gambarajah Susunan Sub-Affiliate (Anak dan Cucu) Lebih Kemas.

Anda juga boleh sentiasa pantau komisyen terkumpul bagi setiap anak dan cucu anda. Lebih mudah untuk program rewards team.

C. Komisyen Akan Dikira Secara Automatik

Memandangkan sistem di web baru kita akan hanya menggunakan kaedah bayaran secara terus(FPX/Debit/Credit Card), jadi komisyen akan dikira/tertera secara automatik(kecuali refund dll).

Bahagian akaun kita tidak lagi perlu dibuat pengesahan secara manual(sistem affiliate lama) di mana ianya agak mengambil masa yang sangat lama.

Lebih mudah untuk Bahagian Akaun Syarikat buat semakan komisyen dengan hanya satu klik sahaja untuk melihat semua komisyen terkumpul bagi setiap Rakan Affiliate.

D. Nama Affiliate Akan Tertera di Page

Jika anda kongsikan link affiliate anda, nama anda akan tertera di web kita di beberapa lokasi. Ini akan lebih meyakinkan dan lebih mesra.

Ini adalah web jualan anda dan tertera nama anda ^_^

E. Borang Pendaftaran Tertera Nama Anda

Jika anda nak terus recruit anak-anak, anda boleh generate link recruitment khas dan kongsikan. Dan apabila ada yang klik link recruitment anda, mereka akan dibawa terus ke borang pendaftaran yang tertera nama anda.

Dan banyak lagi feature yang akan kita bawakan di web kita agar lebih mudah pelanggan membuat belian dan anda juga akan lebih mudah closing sale.

Jika ada sebarang komen untuk penambahbaikan, maklum ya. Boleh kongsikan di ruangan komen di bawah. In shaa Allah kita akan perbaiki sistem ini dari masa ke semasa ^_^

Berapakah potensi pendapatan?

Bayangkan jika dalam setahun anda ada 100 agen/pelanggan aktif di bawah anda dan setiap hari anda terima komisyen RM2 dari setiap orang(mereka aktif menjual)… ini bermakna pendapatan harian anda adalah RM2 x 100 = RM200.00 sehari.

Sebulan? RM200.00 x 30hari = RM6000.00 sebulan

Ini jika hanya 100 orang, bayangkan anda rajin dan dapat 1000 orang? Best kan hehe… duduk rumah sambil lepak-lepak, keching keching keching duit masuk akaun ada hehe…

Penafian: Ini adalah contoh pengiraan potensi sahaja. Jumlah pendapatan sebenar bergantung pada takdir rezeki masing-masing. Jagalah hubungan baik kita dengan Allah swt. Wallahu a`lam.

SERTAI PROGRAM RAKAN AFFILIATE TUDUNGSICOMEL SEKARANG (PERCUMA)

Selamat datang ke Komuniti Berniaga dari Rumah TudungSiComel ❤️

Syahruddin
Rakan Affiliate
TudungSiComel.com

Risk Free Shipping

If your orders lost during shipment, we will do the replacement or refund

Easy 180 days returns

180 days money back guarantee

100% Secure Checkout

Toyyibpay / MasterCard / Visa