Untuk lihat keseluruhan produk, sila klik pada menu mengikut 'Kategori Produk'.
Sejadah M.ROCKET 172-04

Nota: Warna mungkin sedikit berbeza berbanding gambar berikutan pencahayaan semasa sesi bergambar. 


TRAVEL KIDS SEJADAH ADIMARU STOK BARU!

Khas untuk beri motivasi dan keseronokan buat Si Comel untuk solat terawih,  solat di taska,  tadika, sekolah agama mahupun jemaah di rumah.

Lagi satu, Nanti nak balik kampung untuk berayakan? Sesuai sangat guna Travel Kids sejadah time bermusafir macam ni tau!

Nak hadiahkan Si Comel untuk hari lahir atau hari raya pun boleh! 

Bayangkan kalau sepupu sepapat pun ada sama sejadah ni.  Mesti meriah! Seronoknya! 


APA YANG BEST SEJADAH NI?

✔ Dah keluar yang saiz besar!  Sesuai untuk umur 1-12 tahun

✔ Boleh lipat jadi beg!

 Anti-habuk dan alahan! anak eczema / athma pun boleh guna.

✔ Boleh simpan telekung juga!  Wow! 

✔ Compact, ringan dan mudah disimpan.  Sangkut je dalam rumah atau dalam kereta. Boleh juga susun di rak

✔ Mudah cuci dan cepat kering! Senang kerja mama.

✔ Grafik ohsem! Sesuai dengan pelbagai karektor kanak-kanak 

✔ Sejadah 'terletak'. Tidak mudah terperonyok. 


UKURAN

+-18 inci lebar x 35 inci panjang (sesuai hingga 12 tahun


MATERIAL

Kain polyster gred A dan tahan lasak


"Saya Sayang Allah"


JAMINAN 180 HARI


*Setiap produk yang diperolehi dari TudungSiComel.com adalah di bawah jaminan 180 hari dari tarikh penerimaan.

*Sekiranya tidak berpuas hati boleh ditukar / dipulangkan dengan serta merta dan wang akan dikembalikan. Kepuasan pelanggan keutamaan kami di TudungSiComel.com.

Sejadah M.ROCKET 172-04

  • Views: 98
  • Jenama: ADIMARU
  • Kod Produk: 172
  • Kewujudan: 3
  • RM89.00