Untuk lihat keseluruhan produk, sila klik pada menu mengikut 'Kategori Produk'.
New Sejadah Bag (Flower) 129-15

Sejadah Bag (Flower) merupakan hasil keluaran An-Najwa, diperbuat dari jenis material yang beralas .


Tak sampai sebulan lagi kita akan menyambut Bulan Ramadhan Qareem. Dah macam-macam azam kita pasang untuk buat sepanjang bulan Ramadhan ni. Nak pegi tarawih penuh la, nak khatam Quran lah dan macam-macam aktiviti yang dirancang untuk menyambut Ramadhan ni.


Tapi pernah tak kita merancang untuk anak-anak kita sepanjang Ramadhan kali ni? 

Jom kita rancang bersama dengan anak untuk berterawih  sepanjang Ramadhan nanti.ah.


KELEBIHAN SEJADAH BAG (FLOWER) 

✔ Motif ‘cartoon character’ yang menarik perhatian anak anda

✔ Diperbuat dari jenis material yang beralas yang tahan lasak untuk anak anda supaya tidak mudah rosak

✔ Paling best kain felt yang lembut dan berkualiti tinggi.

✔ Ia sesuai digunakan untuk anak anda yang alergik pada habuk dan bulu.

SAIZ / UKURAN

Sejadah ini bersaiz sederhana dengan berukuran (Panjang 33 inci dan Lebarnya 18 inci), dengan diperbuat dari jenis material yang beralas yang tahan lasak untuk anak anda supaya tidak mudah rosak dan mudah dibawa ke mana-mana sahaja.


Anak anda pasti menyukainya…

  ”Sayang ibu …" ^_^"


Boleh cuba, jika tidak sesuai boleh dipulangkan. Yang penting Si Comel puan SELESA.


MATERIAL

Dihasilkan dari material  beralas yang tahan lasak untuk anak anda supaya tidak mudah rosak  yang tidak terlalu tebal bagi memastikan keselesaan Si Comel yang mula belajar solat. 


 JAMINAN 180 HARI


*Setiap produk yang diperolehi dari TudungSiComel.com adalah di bawah jaminan 180 hari dari tarikh penerimaan.

*Sekiranya tidak berpuas hati boleh ditukar/dipulangkan dengan serta merta dan wang akan dikembalikan. Kepuasan pelanggan keutamaan kami di TudungSiComel.com.

Sejadah Bag (Flower) 129-15

  • Views: 82
  • Jenama: An-Najwa
  • Kod Produk: 129
  • Kewujudan: 3
  • RM75.00

Tags: telekung kanak-kanak