Untuk lihat keseluruhan produk, sila klik pada menu mengikut 'Kategori Produk'.
Instant  Magic Dhia (BUNGA MARRON) 152-04

Biar betol??? Macam tak  percaya je, 5 second dah siap cantik terletak. Sarung sambil berlari pun boleh


Instant Magic Dhia adalah 
Tudung jenama Cotton Cloud Kids yang dijahit menggunakan  Material dari Cotton Viscose ( agak tebal) tapi tak panas adalah keunikan Instant Magic Dhia

Instant Magic Dhia  ini di reka khas untuk kanak-kanak dan ibu yg sentiasa nak cepat.. tak perlu nak pin-pin lg. "Say no to Pin tudung."


KELEBIHAN INSTANT MAGIC  DHIA


1) Material dari cotton viscose (agak tebal ) tp x panas adalah keunikan 
2) Tak perlu gosok dan pakai terus terletak. Try dlu pasti anak happy.
3)  Tak perlu  nak pin-pin lg. Say no to Pin tudung.
4) Sesuai dijadikan tudung travel.
5) 6 pilihan warna yg sangat sweet.
6) Dapat box comel dengan setiap pembelian size S dan M


Anak puan pasti menyukainya…

  ”Sayang ibu“…
 

Terdapat 6 pilihan warna ceria khas untuk anak kesayangan anda (rujuk gambar dan  warna tudung asal mungkin agak sedikit berbeza dari gambar ditunjukan berikutan pencahayaan lampu).


SAIZ/UKURAN/CADANGAN UMUR

Dihasilkan dengan potongan khas yang sesuai bagi kanak-kanak dan ibu.

  • Size S (2-6 Tahun)

    Ukur lilit muka 18" INCHI
     Labuh 18" INCHI

    Size M (Umur 7-11 Tahun)

    Ukur lilit muka 20" INCHI
     Labuh 23" INCHI

    Size L (Dewasa)

    Ukur lilit muka 22 INCHI
     Labuh 28''INCHI


    Boleh cuba, jika tidak sesuai boleh dipulangkan. Yang penting Si Comel puan SELESA.

MATERIAL

Dihasilkan dari  Material dari Cotton Viscose  bagi memastikan keselesaan Si Comel yang mula belajar bertudung. 

JAMINAN 180 HARI


*Setiap produk yang diperolehi dari TudungSiComel.com adalah di bawah jaminan 180 hari dari tarikh penerimaan.

*Sekiranya tidak berpuas hati boleh ditukar/dipulangkan dengan serta merta dan wang akan dikembalikan. Kepuasan pelanggan keutamaan kami di TudungSiComel.com.

Instant Magic Dhia (BUNGA MARRON) 152-04

  • RM39.90

Pilihan yang ada

Tags: tudung kanak-kanak