Untuk lihat keseluruhan produk, sila klik pada menu mengikut 'Kategori Produk'.
New TUDUNG DAISY (LAVENDER) 178-05

Nota: Warna mungkin sedikit berbeza berbanding gambar berikutan pencahayaan semasa sesi bergambar.


Nak cerita sikit.. Daisy by Omeyy Kids hijab ni sebenarnya #Team Production dan RND mengambil masa lebih kurang 4 bulan sebelum dikeluarkan.

➡ Menurut kata #founder, nak buat memang renyah.

➡ Terutama bahagian pintalan "cinta tersimpul mati". Yang ni memang by hand sungguh-sungguh.

➡ Lepas tu ukuran pun kene betul, terlebih inci boleh longlai, terkurang inci boleh rimas...

➡ Macam fabrik pulak, khas cari yang jenis cotton supaya sesuai dengan cuaca. #founder pernah cuba yang lain, tapi hasilnya bila Si Comel pakai tak lama.

➡ Sebab tu fabrik yang ada di kekalkan, tak tebal sangat dan tak nipis sangat.

➡ Part kepala yang kemas tanpa perlu pakai  inner pun dah di kaji dan RND. Jadinya bila pakai tu takde lah terkeluar rambut tu nampak  macam berserabut.


Ha, nampak tak kegigihan Omeyy Kids Malaysia sejak 2016 lagi ni.

Semata-mata nak bagi Si Comel selesa, semua di kaji dan di RND.

Panjang pulak weh celoteh. Nanti kita sambung kelebihan lain pulak.


Daisy collection 

RM29.00 sehelai


Ada 7 warna

1. Yellow

2. green Mint

3. White Pearl

4. Peach

5. Lavender 

6. Soft Pink

7. Sky Blue


Saiz

Free saiz (2tahun - 7tahun)


 JAMINAN 180 HARI




*Setiap tudung asli yang diperolehi dari TudungSiComel.com adalah di bawah jaminan 180 hari dari tarikh penerimaan.
*Sekiranya tidak berpuas hati boleh ditukar/dipulangkan dengan serta merta dan wang akan dikembalikan. Kepuasan pelanggan keutamaan kami di TudungSiComel.com.

TUDUNG DAISY (LAVENDER) 178-05

  • Views: 176
  • Jenama: OMEYY
  • Kod Produk: 178
  • Kewujudan: 3
  • RM29.00