fbpx

Rakan Istimewa

Mascot TudungSiComelSalam ceria (^_^)

Terima kasih kerana sudi melawat TudungSiComel.com.

Sebagai tanda terima kasih, kita ingin menjemput puan untuk menjadi Rakan Istimewa kita.

Dengan menjadi Rakan Istimewa TudungSiComel, puan akan dihadiahkan keistimewaan berikut:

1. PERCUMA Penghantaran.

2. Kod Diskaun Istimewa.

3. Maklumat awal Harga SUPER Istimewa Pra Pelancaran (Promosi 3 hari setiap kali kita lancarkan produk terbaru) – Harga yang tidak masuk akal (^_^).

4. Maklumat awal promosi semasa; Perayaan dan hari-hari istimewa.

5. Artikel semasa yang bermanfaat terutama tentang pendidikan awal Si Comel. Kita akan jemput pakar dari masa ke semasa bagi memastikan artikel yang dikongsikan adalah bermanfaat.

 

PENDAFTARAN MUDAH

Hanya daftar dengan mengisi maklumat ringkas di bawah, kita akan emailkan butiran lanjut ke email puan dengan segera:

**Mohon pastikan ejaan email yang dimasukkan adalah tepat.

19 Comments

  1. By Hajijah Amat

    Lot 590, Jln Piasau Jaya 1F
    Piasau Link Phase 1,Miri, Sarawak

    • By Admin

      Salam puan Hajijah, salam ceria =)

      Puan, boleh kita tahu puan buat tempahan dari mana? =)

      Facebook atau Wassap puan?

      Terima kasih =)

      • By norhidayah mdkhir

        No71 loving serindit 3/1 taman serindit kulim kedah 09000

        • By Admin

          Salam puan =)

          Boleh kita tahu puan membuat tempahan di saluran mana puan?

    • By alya adriana hazerina amirsharzi

      alya adriana memerlukan tudung sekolah yang lembut utk dipakai thn depan

      • By Admin

        Salam puan, salam ceria =D

        Boleh kita dapatkan no phone puan untuk kita bantu puan?

        Terima kasih ^_^

  2. By zulaiha

    salam, nak tanya hg pelanggan terus dgn dropship mmg sama ke?
    sbb sy tgk dkt katalog hg sama jer sblm n slps sy log in.

    • By Admin

      Salam puan Zulaiha, terima kasih sudi bertanya. Kita ada hantar email kepada puan, puan ada terima? Berkaitan kita terpaksa tutup sementara produk Dropship.

  3. By amiza

    Assalamualaikum.Nak tanya.tudung sekolah budak ada ke..warna hitam..terima kasih.

    • By Admin

      Salam puan Amiza, salam ceria =)

      Ada puan tudung sekolah warna hitam =)

      Maaf sangat-sangat terlepas pandang komen puan. Terlalu banyak email masuk jadi banyak yang kita terlepas pandang. Maaf sangat-sangat ya puan =(

      Boleh kita mohon jasabaik puan untuk Whatsapp kita ke 011-28200399 (Waktu Operasi Isnin-Jumaat / 10.30 pagi – 6 petang). Kadang-kadang di bahagian email, banyak yang email ‘hidden’ dan tiba-tiba muncul semula =(

      Kita berborak di Whatsapp ya puan =)

      **FACEBOOK

      ATAU puan juga boleh PM kita di facebook kita:

      FB: https://www.facebook.com/TudungSiComeldotcom

      Mana yang lebih memudahkan puan =)

      Maaf sangat-sangat puan atas kesulitan tersebut =(

  4. By Shuhadah Sulaiman

    Alhamdullillah sy dah terima semua tdung2 yg diorder..cepat proses penghantaran..kualiti kain tudungnya sgt baik..sy puas hati 🙂 Terima kasih team tudungsicomel

    • By Admin

      Alhamdulillah, terima kasih banyak-banyak juga puan Shuhadah atas sokongan, kami sangat-sangat menghargainya. Semoga Si Comel puan gembira dan yang paling penting selesa memakainya =)

      Kami doakan semoga beliau membesar menjadi insan yang solehah, aamiin.

      Kalau ada gambar beliau menggayakan TudungSiComel kongsi la yer puan, mesti comel macam ibunya =D

      Semoga jumpa lagi puan.

      Terima kasih =)

  5. By FARAH ASIAH MAHAT

    salam..boleh saya tau nak jadi dropship

    • By Admin

      Salam puan Farah, untuk maklumat lanjut berkaitan program dropship kita puan boleh rujuk:

      TudungSiComel.com/dropship

      Semoga membantu puan =D

  6. By Zuliana binti saripan

    Asalamualaikum…
    Saya amat teruja mendengar perkongsian pn. Ferlina tentang sedekah.
    Selama ni saya tercari2 mcmnee nak adaptasi sedekah dlm kehidupan seharian…
    Terima kasih pn . Ferlina di atas tips2 yg sangat tak terhingga nilainye.
    Semoga pn.Ferlina mendapat ape yang di cita2kn…

  7. By norma

    tudung sekolah reject warna putih dan kelabu size L

  8. By Farah

    Assalamualaikum.. Saya dh x jumpa dgn no agen tdung yg saya beli thn lpas.. Biasa beli borong tdung skola anak2.. Saya ble beli dgn mana2 agen ke..

    • By Admin

      Salam puan Farah, ya puan. Boleh sahaja beli dengan mana-mana agen kerana sama sahaja puan ^_^

      Semoga ianya membantu =D

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield

Untuk Melihat Corak Tudung TerkiniKlik Sini
+ +