5 Peluang Jana Pendapatan Bersama TudungSiComel

5 peluang jana pendapatan

“Bagaimana saya boleh jana pendapatan bersama TudungSiComel?”

Kita ada menyediakan beberapa jenis peluang untuk anda jana pendapatan, samaada anda seorang surirumah sepenuh masa ataupun anda sibuk bekerja(passive income). Boleh pilih ikut kesesuaian anda.

1. Dropship

Sekiranya anda berminat untuk berniaga secara dropship, anda boleh:

a. Menjual secara manual di social media – Kita ada sediakan Copywriting, Banner dan Video yang anda boleh gunakan untuk buat posting ke social media anda. Copy dan paste sahaja, mudah.

b. Mira Bot – Bagi memudahkan anda closing sale secara manual menerusi PM seperti whatsapp dan sebagainya, kita juga ada sediakan Mira Bot untuk membantu anda closing sale.

c. Menjual secara automatikSync produk dari web TudungSiComel.com terus ke Shopee/ Lazada/ Tiktok Shop anda. Apabila ada tempahan di shop anda, tempahan tersebut akan terus masuk ke web HQ dan HQ boleh terus buat penghantaran tanpa anda perlu membuat tempahan secara manual.

Anda juga tidak perlu update stok secara manual, semuanya automatik. Sync, tinggal dan tunggu duit masuk ke akaun anda sahaja hehe… in shaa Allah.

2. Affiliate

Satu sistem berniaga yang mudah di mana anda hanya kongsikan link affiliate anda kepada prospek dan apabila mereka klik pada link affiliate anda, mereka akan dibawa masuk ke web TudungSiComel.com dan sekiranya mereka membuat belian, anda akan terima kosmisyen. Mudah kan?

Sesuai untuk mereka yang sibuk bekerja dan nak cari pendapatan secara pasif.

3. Recruitment

Anda recruit agen baru dan setiap jualan yang dihasilkan oleh agen tersebut, anda akan memperoleh komisyen.

Sangat sesuai kepada mereka yang sibuk bekerja kerana anda tidak perlu menguruskan tempahan dan melayan pelanggan.

Anda hanya menguruskan team anda sahaja.

4. Pemborong

Membeli secara borong dan menjualnya semula. Kelebihan berniaga kaedah ini adalah margin untung yang lebih besar.

5. Pemborong Pukal

Anda beli stok dan serahkan kepada HQ untuk jualkan bagi pihak anda. Jika ada tudung terjual, HQ akan bayar kepada anda harga kos + keuntungan. Anda beli stok dan rehat-rehat sahaja. HQ uruskan semua.

daftar sekarang

Sekiranya anda sudah menjadi agen kepada mana-mana produk, anda tidak perlu berhenti. Teruskan dan jadikan Tudung Sekolah sebagai produk tambahan anda.

Anda juga boleh upsale tudung sekolah kepada bekas pelanggan anda juga.

Tudung Sekolah merupakan produk keperluan, in shaa Allah selagi ada sekolah di Malaysia, akan sentiasa ada permintaan sepanjang tahun. Ianya mudah untuk dijual dan pasarannya luas.

Semoga TudungSiComel dapat menjadi salah satu platform yang baik untuk anda menjana pendapatan bagi menampung ekonomi keluarga. Aamiin

KOMISEN AFFILIATE TUDUNGSICOMEL

Leave a Comment