Template Ayat Broadcast

Database dah banyak, takkan nak simpan sahaja kan. Jom kita blast whatsapp pada dorang semula. Mana tau ada yang sangkut. Rezeki hehe

Di sini kita kumpulkan ayat-ayat lazim yang boleh kita gunakan. Rakan-rakan boleh copy paste dan edit sikit ikut kesesuaian.

Jika ada cadangan tambahan boleh share pada ruangan komen di bawah ya ^_^


Template 1

Salam puan, saya Zarina, puan ingat saya lagi? 🥰

Sebelum nie puan pernah beli baju kurung dari saya.

Selain baju kurung, saya juga ada berniaga tudung sekolah dari TudungSiComel.

Jika puan nak dapatkan tudung sekolah baru untuk anak, in shaa Allah saya boleh bantu. Sessi sekolah baru pun bakal nak dibuka tak lama lagi.

Jika puan nak tempah, puan klik sahaja pada link di bawah ya, saya akan bantu puan in shaa Allah.

KLIK SINI:
http://wasap.my/60123456789/nak_tudung_sekolah

Atau jika tak dapat klik pada link di atas, puan boleh reply NAK dan saya akan bantu puan dengan segera

Terima kasih

Zarina
Personal Shopper

*Jika puan taknak terima wasap dari saya lagi, puan jangan report atau block ya. Puan just reply STOP, in shaa Allah saya tak whatsapp puan lagi. Saya sekadar berniaga mencari rezeki. Terima kasih puan 🥰

Baca Selanjutnya >>