DIREKTORI KREW KHIDMAT PELANGGAN TUDUNGSICOMEL

Assalamualaikum Rakan Usahawan πŸ˜ƒ

Sekiranya ada sebarang pertanyaan berkaitan tempahan atau masalah dengan tempahan, mohon Rakan Usahawan untuk wasap pada no yang telah disediakan agar urusan berjalan lebih lancar πŸ˜ƒ

1. PERTANYAAN AM / MASALAH TEMPAHAN

www.wasap.my/601156493906 (Alin)

2. PERTANYAAN berkaitan REFUND

www.wasap.my/60122469703 (Marina)

3. PERIHAL MARKETING MATERIAL

www.wasap.my/601133015034 (Mira)

4. PERTANYAAN berkaitan TEMPAHAN BORONG

www.wasap.my/601156493906 (Alin)

5. TEMPAHAN CUSTOM MADE

www.wasap.my/601133015034 (Mira)

Mohon semua pihak tidak menghubungi No. Selain dari yang di atas agar lebih cepat urusannya πŸ˜ƒ

Terima kasih atas kerjasama Rakan Usahawan ☺

PROMOSI SEMASA TUDUNGSICOMEL

Salam rakan-rakan Usahawan, berikut adalah senarai Promosi Semasa kita yang masih aktif. Semoga ianya mudah untuk rakan-rakan membuat rujukan πŸ˜ƒ

Kod Promosi yang masih berjalan:

1. INSTANT HANA – BELI 2 PERCUMA/SUBSIDI PENGHANTARAN

βœ… 2FREESHIP
βœ… subsidi rm6.90 ke sabah / sarawak
Tarikh Tamat Promosi: Akan Dimaklumkan

2. TELEKUNG RUFFLE – PERCUMA/SUBSIDI PENGHANTARAN + 1 ASUH JIKA ADA STOK. JANGAN INFO PELANGGAN TENTANG ASUH, BIAR DIA TERKEJUT ADA EXTRA GIFT HEHE.

βœ… 2FREE1ASUH
βœ… subsidi rm6.90 ke sabah / sarawak
βœ… Majalah ASUH tertakluk kpd stok di HQ
Tarikh Tamat Promosi: Akan Dimaklumkan

3. BACK2SCHOOL PROMO – 2 HELAI DAN KE ATAS PERCUMA 1

βœ… TS2FREE1 Tudung Sekolah Awning Lembut
βœ… TS2FREE1S Tudung Sekolah Awning Scuba
Tarikh Tamat Promosi: 30.07.2019

4. TUDUNG KASUAL – SEMUA EDISI MARSHMALLOW – 2 PERCUMA 1

βœ… TK2FREE1
Tarikh Tamat Promosi: 30.07.2019

Update : 25/6/2019 – In shaa Allah kita akan update dari masa ke semasa

So far Alhamdulillah, Promosi 2 percuma 1 kita mendapat sambutan yang sangat baik walaupun selepas hari raya sebab mungkin ianya nampak REASONABLE, hanya perlu beli 2 helai sahaja untuk layak dapat promosinya. Tidak membebankan πŸ˜ƒ

Saya harap, rakan-rakan dapat manfaat dari promosi-promosi ini 😊

Selamat meπŸš€πŸš€πŸš€πŸ€­

Mengurus Semua Page Jualan Hanya Dari Satu Tempat

Jika kita ada banyak page jualan facebook, instagram, tweets dan lain-lain, kita tak perlu lagi post satu persatu ke semua tempat, leceh kan hehe…

Cuba lihat gambar di bawah… bagaimana saya buat posting ke semua page jualan hanya dari satu tempat sahaja… mudah dan mudah hehe…

Ada banyak software app yang boleh digunakan. Antaranya saya guna Hootsuite.com

Bagusnya Hootsuite nie sebab dia ada app, so kalau guna smartphone pun boleh untuk buat posting ke semua tempat ^_^

Boleh layari Hootsuite.com dan daftar dengan dorang. Alaa mudah dan boleh guna free jer… saya pun guna yang free sahaja hehe…

Selamat mencuba ^_^


x Logo: Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security