Manfaatkan Database

Selain menjadi dropship TudungSiComel, puan pun pastinya ada join program dropship dari syarikat lain juga kan?

Rugi la jika tak manfaatkan database yang ada.

Adakah puan juga menjual tudung, bawal, shawl, telekung, baju kurung, jubah, buku bacaan, makanan dan / atau barangan kecantikan?

Tak kisah lah apa pun, majority pelanggan mesti wanita kan?

Masa nie lah nak upsale…

Sia-sia lah belajar ilmu upsale kalau tak manfaatkan sekarang hehe…

Majority bekas pelanggan puan pastinya ada anak perempuan bersekolah / tadika.

Tudung sekolah adalah produk keperluan setiap keluarga.

Sorang anak kurang-kurang perlukan 3 hingga 5 helai tudung sekolah.

Masa nie lah nak broadcast iklan pada dorang produk tudung sekolah pulak.

Rugi la kalau tak upsale.. sementara database tengah panas-panas hehe…

Takkan nak simpan jer database tue sampai bersawang kan.

Just nak cakap, tudung sekolah tengah permintaan tinggi sekarang… itu jer nak cakap hehe 😁

Selamat meroket 🚀

Leave a Comment

5 × one =