Mengurus Semua Page Jualan Hanya Dari Satu Tempat

Jika kita ada banyak page jualan facebook, instagram, tweets dan lain-lain, kita tak perlu lagi post satu persatu ke semua tempat, leceh kan hehe…

Cuba lihat gambar di bawah… bagaimana saya buat posting ke semua page jualan hanya dari satu tempat sahaja… mudah dan mudah hehe…

Ada banyak software app yang boleh digunakan. Antaranya saya guna Hootsuite.com

Bagusnya Hootsuite nie sebab dia ada app, so kalau guna smartphone pun boleh untuk buat posting ke semua tempat ^_^

Boleh layari Hootsuite.com dan daftar dengan dorang. Alaa mudah dan boleh guna free jer… saya pun guna yang free sahaja hehe…

Selamat mencuba ^_^


Leave a Comment

x Logo: Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security