PROGRAM SUBSIDI SHOPEE ADS TUDUNGSICOMEL 😊

PROGRAM SUBSIDI SHOPEE ADS TUDUNGSICOMEL 😊

HQ kita nak sponsor Shopee Ads pada puan. Sebab Shopee ads sangat penting. Kalau kita tak buat ads, listing produk kita akan berada jauh di page belakang-belakang listing shopee dan ini membuatkan susah pelanggan nak jumpa kita.

Biasanya orang akan search di page-page depan jer. So kita akan buat iklan sekurang2nya RM3 sehari bagi tudung rejek kita.

Kos iklan RM2.54 sahaja(rujuk gambarajah atas), dapat pulangan RM124.60… best kan hehe… sementara gambarajah di bawah pula spend ads RM6.33, pulangan hampir RM200… ok la kan untuk permulaan sementara nak dapatkan momentum.

Kita bermula dengan RM3 sehari dahulu(jangan gelojoh hehe) selama 2 minggu dan kalau prestasi baik, baru kita tambah ads budget, in shaa Allah 😊

Caranya untuk dapatkan subsidi shopee ads adalah:

  1. Buat shopee ads RM3 sehari untuk tudung sekolah rejek TSC selama 14 hari. Jika kurang jelas/tertinggal info boleh join group support shopee kita dan bertanya di sana ya.

    Kita buat ramai-ramai untuk dominasi page utama Shopee dan ini diharapkan dapat tingkatkan keyakinan prospek pada produk kita dan membeli dari anda.

    Dicadangkan guna gambar cover yang sama dan setting yang sama serendah RM6.90 (letak inner dalam listing).

    Boleh juga rujuk panduan kita sebelum ini Bagaimana nak set harga promosi di Shopee dan panduan Strategi setting harga di Shopee supaya kelihatan murah.

  2. Total ads spend 14 hari x 3 = RM42 sahaja.

  3. Print Screen bukti spending apabila dah cecah RM42(rujuk contoh gambar) dan whatsapp admin 011-56493906 untuk claim subsidi RM20 dari HQ.

    http://wasap.my/601156493906/nak_claim_subsidi_shopee_ads

  4. Kita akan berikan 4 kod kupon RM5(sekali penggunaan). Kupon RM5 x 4 yang boleh ditebus semasa membuat tempahan nanti untuk pelanggan.


Jika kurang faham bagaimana nak buat ads, boleh rujuk panduan shopee keywords ads di youtube dan google, banyak dikongsikan secara percuma dan berbayar.

In shaa Allah beramal dengan ilmu akan lebih berhasil… Iqra`

Salam kejayaan ^_^

3 thoughts on “PROGRAM SUBSIDI SHOPEE ADS TUDUNGSICOMEL 😊”

Leave a Comment

x Logo: Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security