Template Ayat Broadcast

Database dah banyak, takkan nak simpan sahaja kan. Jom kita blast whatsapp pada dorang semula. Mana tau ada yang sangkut. Rezeki hehe

Di sini kita kumpulkan ayat-ayat lazim yang boleh kita gunakan. Rakan-rakan boleh copy paste dan edit sikit ikut kesesuaian.

Jika ada cadangan tambahan boleh share pada ruangan komen di bawah ya ^_^


Template 1

Salam puan, saya Zarina, puan ingat saya lagi? 🥰

Sebelum nie puan pernah beli baju kurung dari saya.

Selain baju kurung, saya juga ada berniaga tudung sekolah dari TudungSiComel.

Jika puan nak dapatkan tudung sekolah baru untuk anak, in shaa Allah saya boleh bantu. Sessi sekolah baru pun bakal nak dibuka tak lama lagi.

Jika puan nak tempah, puan klik sahaja pada link di bawah ya, saya akan bantu puan in shaa Allah.

KLIK SINI:
http://wasap.my/60123456789/nak_tudung_sekolah

Atau jika tak dapat klik pada link di atas, puan boleh reply NAK dan saya akan bantu puan dengan segera

Terima kasih

Zarina
Personal Shopper

*Jika puan taknak terima wasap dari saya lagi, puan jangan report atau block ya. Puan just reply STOP, in shaa Allah saya tak whatsapp puan lagi. Saya sekadar berniaga mencari rezeki. Terima kasih puan 🥰


Template 2

Salam puan,

Saya Zarina, puan masih ingat pada saya? 🥰

Sebelum nie puan pernah beli baju kurung dari saya.

Selain baju kurung, saya juga ada berniaga tudung sekolah dari TudungSiComel.

Jika puan nak belikan tudung sekolah baru untuk anak puan, in shaa Allah saya boleh bantu puan.

Saya berniaga untuk mencari rezeki buat keluarga.

Jika puan nak tempah, puan klik sahaja pada link di bawah ya, saya akan bantu puan in shaa Allah.

KLIK SINI:
http://wasap.my/60123456789/nak_tudung_sekolah

Atau jika tak dapat klik pada link di atas, puan boleh reply NAK

In shaa Allah saya akan bantu segera.

Terima kasih

Zarina
Personal Shopper

*Jika puan taknak terima wasap dari saya lagi, puan jangan report atau block ya. Puan just reply STOP, in shaa Allah saya tak whatsapp puan lagi. Saya sekadar berniaga mencari rezeki. Terima kasih puan 🥰


Template 3

Assalamualaikum,

Saya Zarina, sebelum nie puan pernah beli baju kurung dari saya. 🥰

Saya juga ada berniaga tudung sekolah dari TudungSiComel.

Jika puan nak belikan tudung sekolah baru untuk anak puan, maklum ya, in shaa Allah saya boleh bantu puan.

Saya berniaga untuk mencari rezeki buat keluarga.

Jika puan nak tempah, puan klik sahaja pada link di bawah ya, saya akan bantu puan in shaa Allah.

KLIK SINI:
http://wasap.my/60123456789/nak_tudung_sekolah

Atau jika tak dapat klik pada link di atas, puan juga boleh reply NAK

In shaa Allah saya akan bantu segera.

Terima kasih

Zarina
Personal Shopper

*Jika puan taknak terima wasap dari saya lagi, puan jangan report atau block ya. Puan just reply STOP, in shaa Allah saya tak whatsapp puan lagi. Saya sekadar berniaga mencari rezeki. Terima kasih puan 🥰


Template 4

Assalamualaikum, puan masih ingat pada saya?

Saya Zarina, sebelum nie puan pernah beli baju kurung dari saya. 🥰

Selain baju kurung, saya juga ada berniaga tudung sekolah dari TudungSiComel.

Jika puan nak belikan tudung sekolah baru untuk anak puan, maklum ya, in shaa Allah saya boleh bantu puan.

Saya berniaga untuk mencari rezeki buat keluarga.

Jika puan nak tempah, puan klik sahaja pada link di bawah ya, saya akan bantu puan in shaa Allah.

KLIK SINI:
http://wasap.my/60123456789/nak_tudung_sekolah

Atau jika tak dapat klik pada link di atas, puan boleh reply NAK

In shaa Allah saya akan bantu dengan segera.

Terima kasih

Zarina
Personal Shopper

*Jika puan taknak terima wasap dari saya lagi, puan jangan report atau block ya. Puan just reply STOP, in shaa Allah saya tak whatsapp puan lagi. Saya sekadar berniaga mencari rezeki. Terima kasih puan 🥰


Template 5

Salam [[fullname]],

Saya dari TudungSiComel, [[fullname]] masih ingat pada kami? 🥰

Sebelum nie [[fullname]] pernah beli tudung sekolah dari kami.

Jika nak belikan tudung sekolah baru untuk anak, in shaa Allah kami boleh bantu. Sessi baru sekolah pun dah nak dibuka tak lama lagi.

[[fullname]] klik sahaja pada link di bawah ya.

KLIK SINI:
http://wasap.my/60133975360/nak_tudung_sekolah

Atau jika tak dapat klik pada link di atas, boleh juga reply NAK

In shaa Allah saya akan bantu segera.

Terima kasih 😊

Adel
TudungSiComel

*Jika taknak terima wasap dari saya lagi, mohon jangan report atau block ya. Just reply STOP, in shaa Allah saya tak whatsapp lagi. Saya sekadar berniaga mencari rezeki. Terima kasih 🥰


Template 6

Assalamualaikum, [[fullname]] masih ingat pada kami?

Saya dari TudungSiComel, sebelum nie [[fullname]] pernah beli tudung sekolah dari kami. 🥰

Jika [[fullname]] nak belikan tudung sekolah baru untuk anak-anak, maklum ya, in shaa Allah saya boleh bantu. Sessi baru sekolah pun dah nak dibuka tak lama lagi.

Jika [[fullname]] ada sebarang pertanyaan atau nak buat tempahan, klik sahaja pada link di bawah ya.

KLIK SINI:
http://wasap.my/60133975360/nak_tudung_sekolah

Atau jika tak dapat klik pada link di atas, [[fullname]] juga boleh reply NAK

In shaa Allah saya akan bantu dengan segera.

Terima kasih 😊

Adel
TudungSiComel

*Jika taknak terima wasap dari saya lagi, jangan report atau block ya. Just reply STOP, in shaa Allah saya tak whatsapp lagi. Saya sekadar berniaga mencari rezeki. Terima kasih 🥰


Template 7

Salam puan, saya Zarina, puan ingat saya lagi? 🥰

Sebelum nie puan pernah beli baju kurung dari saya.

Selain baju kurung, saya juga ada berniaga tudung sekolah dari TudungSiComel.

Sessi sekolah baru pun bakal nak dibuka tak lama lagi. Jika puan nak dapatkan tudung sekolah baru untuk anak, in shaa Allah saya boleh bantu.

Terima kasih

Zarina
Personal Shopper

*Jika puan taknak terima wasap dari saya lagi, puan jangan report atau block ya. Puan just reply STOP, in shaa Allah saya tak whatsapp puan lagi. Saya sekadar berniaga mencari rezeki. Terima kasih puan 🥰


Template 8

Assalamualaikum

Saya Zarina, sebelum nie puan pernah beli baju kurung dari saya. Puan ingat saya lagi? 🥰

Selain baju kurung, saya juga ada berniaga tudung sekolah dari TudungSiComel.

Sessi sekolah baru pun bakal nak dibuka tak lama lagi. Jika puan nak dapatkan tudung sekolah baru untuk anak, in shaa Allah saya boleh bantu puan.

Terima kasih

Zarina
Personal Shopper

*Jika puan taknak terima wasap dari saya lagi, puan jangan report atau block ya. Puan just reply STOP, in shaa Allah saya tak whatsapp puan lagi. Saya sekadar berniaga mencari rezeki. Terima kasih puan 🥰


Template 9

Salam puan 🥰

Sebelum nie puan pernah beli baju kurung dari saya. Saya Zarina 🥰

Sekadar nak maklum, selain baju kurung, saya juga ada berniaga tudung sekolah dari TudungSiComel.

Tak lama lagi sessi sekolah baru pun bakal nak dibuka. Jika puan nak dapatkan tudung sekolah baru untuk anak, in shaa Allah saya boleh bantu puan.

Jika puan nak bertanya dulu pun boleh, puan reply NAK , in shaa Allah nanti saya bantu.

Terima kasih

Zarina
Personal Shopper

*Jika puan taknak terima wasap dari saya lagi, puan jangan report atau block ya. Puan just reply STOP, in shaa Allah saya tak whatsapp puan lagi. Saya sekadar berniaga mencari rezeki. Terima kasih puan 🥰


Template – Auto Reply

Terima kasih,

Untuk sebarang pertanyaan atau urusan tempahan, boleh klik pada link di bawah ya 😊

http://wasap.my/60133975360/nak_tudung_sekolah

In shaa Allah saya akan bantu dengan segera 😉

Terima kasih

[AUTO REPLY]

Leave a Comment

eighteen − 5 =