Whatsapp Blast Percuma

Memandangkan ada rakan-rakan yang tak ada komputer / laptop, jadi tak boleh nak guna system wasap blaster(hantar wasap promosi pada database).

Jadi HQ rancang membuka servis secara percuma untuk bantu rakan-rakan blast wasap kepada database pelanggan / prospek sediaada anda.

Tak kisah lah bekas pelanggan tudung sekolah atau database anda dari hasil berniaga produk-produk lain.

Apa yang bestnya?

❌ Tidak perlu beli system wasap blast.

❌ Tak perlu komputer / laptop.

❌ Tak perlu risau no tel kena block.

✅ Hanya perlu tunggu pelanggan wasap nak beli tudung sekolah sahaja

Jika anda juga berniaga produk-produk lain, pastinya anda juga akan ada banyak database pelanggan.

Rugi lah kalau simpan sahaja kan.

Lebih bagus kita upsale tudung sekolah kepada mereka.

Sebab hampir semua keluarga pasti ada anak perempuan yg bersekolah.

Satu keluarga ada purata 2-3 orang anak perempuan.

Rugilah tak upsale tudung sekolah kepada mereka 🥰

Jika mereka pernah membeli jubah, buku, sambal, madu, suplement, telekung, sejadah, tudung, bawal, shawl, baju kurung dan lain-lain produk dari anda… pastinya semua mereka perlukan tudung sekolah untuk anak-anak mereka juga 😁

Caranya mudah sahaja:

1. Hantar kepada HQ senarai no telefon pelanggan atau prospek anda.

Samaada dalam bentuk excel / google sheet atau boleh juga hantar melalui whatsapp(seperti gambarajah 1 di bawah)

# Wasap database ke 018- 3696451 (En Syah)

ATAU

# Email ke tudungsicomel.com @ gmail.com

**Jika tak pasti, boleh whatsapp 018- 369 64 51 untuk saya bantu atau KLIK SINI

2. HQ akan buat ayat atau ayat puan sendiri + 1 atau 2 gambar produk.

Contoh ayat(boleh edit ikut kesesuaian):

Salam puan, saya Zarina, puan ingat saya lagi? 🥰

Sebelum nie puan pernah beli baju kurung dari saya.

Selain baju kurung, saya juga ada berniaga tudung sekolah dari TudungSiComel.


Jika puan nak belikan tudung sekolah baru untuk anak puan, in shaa Allah saya boleh bantu puan. Sessi sekolah baru pun bakal nak dibuka tak lama lagi.

Jika puan nak tempah, puan klik sahaja pada link di bawah ya, saya akan bantu puan in shaa Allah.

KLIK SINI:
wasap.my/60123456789/tudung_sekolah


Terima kasih

Zarina
Personal Shopper


*Jika puan taknak terima wasap dari saya lagi, puan jangan report atau block ya. Puan just reply STOP, in shaa Allah saya tak whatsapp puan lagi. Saya sekadar berniaga mencari rezeki. Terima kasih puan 🥰

Nak lihat ayat-ayat template lain, boleh KLIK SINI

3. HQ akan blast kepada mereka semua menggunakan no random kita dan akan maklumkan untuk tempahan atau sebarang pertanyaan, boleh klik pada link wasap puan.

4. Tunggu sahaja wasap dari mereka jika mereka berminat. Itu sahaja.

Gambarajah 1

Namun jika nak blast sendiri, boleh dapatkan whatsapp blaster dengan KLIK SINI.

POTENSI KEUNTUNGAN

Bayangkan selama anda berniaga, tak kisah lah apa produk sekali pun, bila dikumpul-kumpul, anda ada 300 no telefon bekas pelanggan anda sebelum ini.

Jika hanya separuh yang membeli bermakna 150 orang membeli dan setiap keluarga ada 2 orang anak dan sorang anak beli 3 helai.

Jadi 150 orang x 2 anak x 3 helai = 900 helai

Sehelai purata untung RM7 (Awning Scuba)

Jadi keuntungan bersih untuk 900 helai x RM7 adalah = RM6300.00

WOW!!! Ini belum dia campur Inner lagi.

Apa tunggu lagi… tak cuba, tak tahu kan… hehe….

Cuba la kumpul-kumpul no telefon bekas pelanggan anda sebelum ini, baru sedar nanti “Wah, banyak juga bekas pelanggan aku sebelum nie..”

Tak semestinya nak blast pada semua sekali harung. Boleh buat group-group kecil dalam 50 – 100 no telefon sekali blast pun boleh.

*Disclaimer – HQ tidak akan menyimpan dan menggunakan database anda untuk tujuan lain. Lepas blast, terus padam in shaa Allah. Database anda milik anda sepenuhnya.

Leave a Comment

9 + 18 =