Whatsapp Blaster

Salam, memandangkan ramai yang bertanya bagaimana nak blast whatsapp menggunakan whatsapp blaster, berikut saya tunjukan cara untuk wasap kepada semua pelanggan atau bekas pelanggan dengan mudah.

Ini juga yang digunakan oleh HQ TudungSiComel selama ini.

Antara keistimewaan Whatsapp Blaster nie:

✔️ Boleh whatsapp kepada semua contact kita serentak. Tak perlu lagi forward sorang demi seorang.

Kalau ada 6000 bekas pelanggan, jenuh juga nak followup dan hantar promosi baru kepada mereka semua hehe. Rekomendasi set la 100 – 200 orang sekali blast, nanti tangan jadi sotong pulak nak reply hehe

✔️ Boleh sedut no telefon dari group yang kita join. Contohnya kita jual tudung sekolah, kita join group-group sekolah, dan kita sedut no telefon mereka dan kita blast whatsapp promosi serentak kepada mereka.

✔️ Boleh sent whatsapp ke semua group serentak. Jika kita tak nak whatsapp setiap orang, boleh join banyak-banyak group dan boleh blast mesej ke dalam semua group yang kita join juga.

Langkah Setup Mudah

1. Download File Demo di bawah, ada dua file yang perlu di download ke komputer anda. Rekomendasi menggunakan window 10.

Recommended OS : Windows 10 IMPORTANT! Install The Support File First (Inside Downloaded Software ZipFile) Some Windows 10 Might Have Already Installed And Give Support File Installation Failed Error! Just Ignore This Download Only Software If you face any issue with Windows 7 or 8 Try Installing Dot Net 4.6 and Windows Service Pack 1 Still Not Works For You ULTIMATE Solution is Windows 10

Selepas dah install keduanya ke dalam komputer anda, masukan lesen key di bawah untuk trial selama 1 hari. Jika ok baru fikirkan untuk terus beli lesen key.

Trial 1 hari punya licence Key, copy dan masukan di ruangan license key:

1DAY-TRIAL-BUSINESS-SENDER-LICENCE-KEY

Jika berminat untuk teruskan, boleh beli terus licence key dari penyedia servis atau jika nak licence key murah RM20 sahaja (original – 1 tahun update dari penyedia servis dan selagi boleh guna), boleh whatsappp dengan klik pada no di bawah(sebelum beli sila baca dahulu disclaimer di bawah ya):

Yang penting test dulu sehari, kalau ok baru beli lesen key.


Berikut adalah panduan ringkas cara penggunaan setelah anda setup di komputer anda.

1. Pertama sekali anda kena scan dahulu telefon anda macam nak guna wasap web.

2. Seterusnya saya sarankan anda setting dahulu kadar kelajuan penghantaran wasap anda.

3. Boleh guna setting ini jugak. Lambat sikit takpa, janji selamat. Kalau cepat sangat takut pihak whatsapp anggap spamming activity, dia block pula no kita huhu.

4. Offkan Autoreply. Kalau tak off nanti sistem akan hantar auto reply buat pertama kali kepada semua yang pernah wasap anda selama ini.

5. Kemudian boleh masukan(import) no telefon secara manual atau bulk upload. Klik pada butang ‘9 kotak’ nie.

6. Setelah import no, boleh masukan country code. Untuk Malaysia ada lah angka 6. Pastikan sebelum sent mesej, angka 6 berada di depan no telefon anda. Kalau tak, wasap tak akan dihantar.

7. Kemudian masukan mesej yang nak dihantar dan boleh juga masukan gambar (Attach File & Photos). Selepas selesai boleh sent terus atau schedule.

Mudah sahaja kan hehe…

Macam mana nak grab(sedut) no telefon dari group-group wasap?

1. Klik pada Group Grabber.

2. Kemudian Fetch(sedut) Group dari wasap anda. Kemudian tick(pilih) group mana yang anda nak sedut. Setelah pilih, tekan butang get contact dan add to sender list. Dari sana nanti baru sent mesej. Mudah sahaja kan ^_^


Macam mana nak sent broadcast ke semua group yang kita join?

1. Klik pada butang ini.

2. Lepas tue semua group yang kita join akan disenaraikan. Kemudian sent… itu jer hehe… nanti mesej akan dihantar ke semua group.

3. Kalau taknak buang group dari senari yang nak dihantar, boleh right click dan delate jer.


UPDATE DARI PENYEDIA SERVISPENTING

  • Never use Newly Activated Number For Promotion 
  • After Activating New WhatsApp Account For 4-10 days chat normally with your saved contacts,
  • Join Open Groups Make conversation their 
  • Use the Dual App Option in mobile  to clone Multiple WhatsApp Account
  • Don’t Use More than 4 WhatsApp in same mobile
  • Just Request your customer to ignore message if not interested without reporting to whatsapp
  • Delete Chats after Campaign 
  • Put Flight Mode For 10 Sec To Change Mobile IP Dynamically 

If your number is Old With WhatsApp you can still Send 50-300-500 Transactional message at once to  your customers (who not report you as spam!! or block you on wahatsapp (20-30 blocks or reported as spam may cause your WAPP Number Ban on whats app 

-You can still unban your number by sending mail to whats app support Just Search You Tube How to Unban WhatsApp Number

IMPORTANT : DON’T USE YOUR IMPORTANT NUMBER IF YOU ARE SENDING TO BULK NUMBER’S 

We Don’t Recommend you to send BIG BULK through any whatsapp software Due to WhatsApp Algorithm

If you are Trying to send Bulk, WARNING! Don’t Use Important Number!  and Never use newly activated numbers for sending bulk if you realy want to send bulk promotion to your customer Buy New sim use 7-30 Days normally  by sending Hi, Hello Good morning message, to your contacts  and Joining some whats app group

Respect Users Privacy! Send Only Relative Message if they are interested


⚠️ WAJIB BACA (DISCLAIMER):

1. System ini adalah dari penyedia servis 3rd parties dan ianya tiada kaitan dengan TudungSiComel.

2. Pihak TudungSiComel tidak bertanggungjawap atas apa-apa yang berlaku.

3. Kita hanya bantu berkongsi system yang kita gunakan selama ini sahaja dan segala support atau update adalah dari pihak penyedia servis secara terus.

4. Sekiranya system menghadapi sebarang masalah atau tidak boleh digunakan, boleh terus berhubung dengan pihak penyedia servis. Kita akan berikan contact dan link support sekiranya anda membeli licence key.

5. Licence Key yang dijual adalah original yang diperolehi dari penyedia servis dan kita dapat dengan harga murah kerana kita beli secara pukal. Kita di HQ perlukan banyak lesen sebab guna banyak komputer, jadi ada lebihan untuk kita kongsi kepada rakan-rakan.

6. Satu komputer hanya boleh gunakan satu licence key sahaja dan tidak boleh berpindah komputer apabila telah diinstall buat pertama kali.

7. Walaupun ianya lesen 1 tahun, pihak penyedia servis juga tidak dapat bertangungjawap sekiranya tiba-tiba pihak whatsapp keluarkan polisi baru dan stop semua servis whatsapp blast. Jadi wang untuk lesen key akan dikira halal ya. Tiada jaminan diberikan. Kalau beli anda dikira bersetuju untuk halalkan. Taknak nanti claim kat akhirat pulak, masak saya hehe…

8. Jika rasa tak yakin jangan beli. So far rasanya dah setahun lebih TudungSiComel gunakan dan test system nie. So far alhamdulillah.


GROUP SUPPOR ASAS WHATSAPP BLASTER

Untuk sebarang pertanyaan boleh juga join Group Support Telegram yang kita sediakan.

Tapi support asas sahaja, namun jika ada masalah teknikal, boleh terus kepada penyedia servis yang akan diberikan setelah membeli lesen key.



Leave a Comment

one × 3 =