Packing order ke tu?

Order dari siapa tu ? dari Kak mira untuk mak yang ada dekat kampung ke? Seorang anak pasti merindui ibu yang duduk berjauhan dengan kita..

Apa yang ada dalam box?

Bahagia nya dapat surprise macam ni dari anak-anak yang dah lama tak balik kampung. Rasa happy selalu… Semoga Tuhan memberkati kepada pemberi hadiah Terlepas Part 1, Part 2, Part 3 ? KLIK DIBAWAH..

Surprise??

Part 3 Terharu nya bila dapat hadiah istimewa dari anak yang lama tak dapat balik jumpa mak. Dapat la jugak terubat sikit rindu nih. “Sikit je ke mak?” Heheheh terima kasih nak. Mak happy gila dapat hadiah. Apa yang kamu bagi dekat mak ni? “Mak tengok lah hehehe” Terima kasih nak… Mak sayang kamu… Terlepas […]

Risk Free Shipping

If your orders lost during shipment, we will do the replacement or refund

Easy 180 days returns

180 days money back guarantee

100% Secure Checkout

Toyyibpay / MasterCard / Visa