fbpx

Blog Archive

TUDUNG AWNING SCUBA? TAK NAMPAK SCUBA PUN?!

TUDUNG AWNING SCUBA

Masalah dengan tudung awning scuba biasa adalah kain scubanya cepat lusuh apabila dibasuh, turun warnanya, menjadi keras kejung dan kelihatan seperti tudung murahan… 😔

Ini kerana, material scuba sebenarnya adalah dikhaskan untuk membuat baju renang, bukannya tudung 😅

Saya yakin siapa yang pernah pakai tudung awning scuba pasti menghadapi masalah yang sama kan? 😅

TUDUNG AWNING SCUBA TEKNIK JAHITAN LAPS3

Kini puan tidak perlu risau lagi. Inovasi Teknik Jahitan Tudung Awning Scuba LAPS3 TudungSiComel mampu mengatasi masalah ini dan tudung puan akan tetap kelihatan kemas dan premium sepanjang masa walaupun dibasuh berkali-kali, in shaa Allah 😃

Maaf kita tak dapat dedahkan teknik jahitan LAPS3 kita kepada umum hehe… namun puan boleh cuba dan jika tak puas hati, boleh dipulangkan atau kita refund sahaja.

Jaminan 180 hari, yang penting puan dan Si Comel GEMBIRA dan SELESA bertudung Awning Scuba LAPS3 TudungSiComel 😍

SIMPLE . BEAUTIFUL . EXCLUSIVE

LAGI SIMPLE, LAGI SELESA, LAGI BERGAYA… LESS IS MORE… 😊

“Seharian beraya rumah sanak keluarga, berpanas berpeluh… rimas dengan tudung yang tebal dan berpintal-pintal…tambahan material tudung yang tak serap peluh pula… seksa wehh…”

“Si Comel saya tak suka tudung yang crowded, berjurai-jurai, berlilit-lilit macam tudung ibu-ibu sangat… rimas dan panas katanya…”

Betul juga, kita kan seharian nak ke sana dan ke sini, dengan cuaca panas terik… sampai jer rumah saudara mara dah berpeluh-peluh… cair make up 😅

In shaa Allah, trend tahun ini adalah tudung yang simple jer dan yang paling penting material yang digunakan tidak jenis cepat panas dan cutting(potongan) yang sesuai dengan bentuk muka.

Nak lihat 44 gabungan warna tudung simple yet elegant Aidilfitri 2019, sila klik pada gambar di bawah.

MUDAH . LEMBUT . SELESA

Tudung Kanak-kanak

Apa Kelebihan Inner Rainbow?

Apa yang istimewa tentang Inner Rainbow kita adalah ianya kita hasilkan dari material yang sama dengan tudung sekolah kita. Lycra Korea.

Jadi apabila dipakai, ianya kelihatan sama dengan tudung dan lebih kemas dan pastinya lebih selesa bertudung dengan inner Lycra Korea

Tahukah puan bahawa pelajar tidak dibenarkan memakai Inner tudung yang berwarna warni ke sekolah... tudung putih inner kuning, tudung biru inner merah… nanti cikgu disiplin naik angin hehe…

Jadi kita telah mengambil inisiatif untuk membantu Si Comel puan dengan menghasilkan inner yang sesuai dengan warna tudung sekolah yang dipakai ^_^