fbpx

Blog Archive

PROMOSI 2 PERCUMA 1 TUDUNG SEKOLAH BAKAL BERAKHIR

Promosi 2 Percuma 1 Tudung Sekolah Istimewa TudungSiComel bakal berakhir pada 31 Julai 2019 dan semoga puan sempat mendapatkannya.

Si Comel puan pasti gembira apabila ke sekolah dengan Tudung Sekolah baru yang lebih KEMAS dan SELESA yang dihasilkan dari Material Lycra Korea yang lembut gebu-gebu in shaa Allah ^_^

Sementara nak tunggu hujung tahun lambat lagi, jadi semoga promosi ini dapat sedikit sebanyak membantu puan menyediakan tudung sekolah baru yang lebih selesa buat Si Comel puan.

tudung sekolah awning lembut
tudung sekolah awning scuba

Promosi dengan setiap belian 2 helai dan ke atas akan menerima hadiah percuma 1 helai tudung sekolah Istimewa kita akan berakhir dalam masa…

Klik Butang di bawah untuk dibantu oleh Wakil Jualan kita menerusi Whatsapp sekarang.


TUDUNG AWNING SCUBA? TAK NAMPAK SCUBA PUN?!

TUDUNG AWNING SCUBA

Masalah dengan tudung awning scuba biasa adalah kain scubanya cepat lusuh apabila dibasuh, turun warnanya, menjadi keras kejung dan kelihatan seperti tudung murahan… ๐Ÿ˜”

Ini kerana, material scuba sebenarnya adalah dikhaskan untuk membuat baju renang, bukannya tudungย ๐Ÿ˜…

Saya yakin siapa yang pernah pakai tudung awning scuba pasti menghadapi masalah yang sama kan? ๐Ÿ˜…

TUDUNG AWNING SCUBA TEKNIK JAHITAN LAPS3

Kini puan tidak perlu risau lagi. Inovasi Teknik Jahitan Tudung Awning Scuba LAPS3 TudungSiComel mampu mengatasi masalah ini dan tudung puan akan tetap kelihatan kemas dan premium sepanjang masa walaupun dibasuh berkali-kali, in shaa Allah ๐Ÿ˜ƒ

Maaf kita tak dapat dedahkan teknik jahitan LAPS3 kita kepada umum hehe… namun puan boleh cuba dan jika tak puas hati, boleh dipulangkan atau kita refund sahaja.

Jaminan 180 hari, yang penting puan dan Si Comel GEMBIRA dan SELESA bertudung Awning Scuba LAPS3 TudungSiComelย ๐Ÿ˜

SIMPLE . BEAUTIFUL . EXCLUSIVE

LAGI SIMPLE, LAGI SELESA, LAGI BERGAYA… LESS IS MORE… ๐Ÿ˜Š

“Seharian beraya rumah sanak keluarga, berpanas berpeluh… rimas dengan tudung yang tebal dan berpintal-pintal…tambahan material tudung yang tak serap peluh pula… seksa wehh…”

“Si Comel saya tak suka tudung yang crowded, berjurai-jurai, berlilit-lilit macam tudung ibu-ibu sangat… rimas dan panas katanya…”

Betul juga, kita kan seharian nak ke sana dan ke sini, dengan cuaca panas terik… sampai jer rumah saudara mara dah berpeluh-peluh… cair make up ๐Ÿ˜…

In shaa Allah, trend tahun ini adalah tudung yang simple jer dan yang paling penting material yang digunakan tidak jenis cepat panas dan cutting(potongan) yang sesuai dengan bentuk muka.

Nak lihat 44 gabungan warna tudung simple yet elegant Aidilfitri 2019, sila klik pada gambar di bawah.

MUDAH . LEMBUT . SELESA

Tudung Kanak-kanak