Jana Pendapatan Bersama

Saya nak berkongsi pendapatan dengan anda melalui sistem affiliate yang kita bangunkan bersama web kita nie.

Mudah jer ^_^

1. Daftar Afiiliate(Mudah dan PERCUMA).

2. Login ke akaun affiliate untuk dapatkan link affiliate peribadi.

3. Promosikan link affiliate peribadi. Kongsikan di media sosial/ whatsapp group dan sebagainya.

4. Jika ada pelanggan klik link dan beli melalui web, anda akan terima komisyen dari pembelian mereka.

Contohnya jika mereka membeli dengan nilai belian RM100.00, anda akan terima komisyen 20%(rate komisyen terkini*) sebanyak = RM20.00

Jika sehari dapat 10 pelanggan, anda boleh jana pendapatan mencecah RM200.00 sehari.

Jika sebulan, 30 hari x RM200.00 = RM6000.00 potensi pendatan sebulan. Ianya tak mustahil, in shaa Allah.

Mudah kan? 😊

Kita juga akan kongsikan panduan affiliate marketing dari masa ke semasa melalui group support kita.

✔ Tak perlu pegang stok – kurang risiko kerugian.

✔ Tak perlu layan pelanggan – lebih masa bersama keluarga.

Hanya kongsi link affiliate sahaja, pelanggan beli dan anda dapat komisyen, mudah dan mudah.

Nota* – Nilai % komisyen dan komisyen pendaftaran boleh berubah dari masa ke semasa dan kita akan umumkan terlebih dahulu sebelum menukarnya.

Kotak Kasih sayang

Kotak Kasih Sayang? What is that?

Well, kaka nak cerita sikit pasal KKS ni in my point of view…

Perasan tak surprise box sekarang tengah in? Since PKP awal-awal haritu kaka perasan tau. Tapi majority kasi flowers, chocolates, etc and majority nak hadiahkan for Girlfriend or Boyfriend. Mestilah, sebab takboleh jumpa kan… macamtu jelah cara nak loving loving sikit 😛

Majority yang beli Surprise Box ni pun yang umur 16-30 something, yang still muda mudi lah ongkataaaa ðŸĪŠ. TAPI!!!!! haaa ni yang kaka nak kasi Point Of View Kaka kat KKS nihh…

Since majority of the audience yang beli surprise box ni golongan muda, why not kita target orang-orang yang dari golongan yang berumur 30-50 yang duduk jauh dari keluarga dan rindukan ibu.

Contohnya, Ahmad berasal dari Perlis tetapi menetap di KL atas sebab kerja. Ahmad hanya pulang ke kampung di hujung minggu dan jika Ahmad sibuk, Ahmad hanya berpeluang untuk pulang ke kampung pada Hari Raya Aidilfitri sahaja untuk bersama-sama dengan keluarga tercinta. Tapi, memandangkan musim PKP ni kita tak dapat nak mengelak, Ahmad nak balik Raya pun tak lepas. Bayangkanlah macam mana nak tanggung rindu tu. Mak kat kampung, apa lah perasaan dia. Hampir setahun tak jumpa.

Bayangkan, mak kepada Ahmad rasa sedih kerana terfikirkan yang mungkin Ahmad tak rindukan dia. Hati orang tua kan, siapa tahu?

Orang macam Ahmad ni lah Target Audience untuk KKS ni!! Kotak Kasih Sayang untuk ibu yang jauh di kampung. ðŸĨš Walaupun hanya kirimkan satu kotak, tapi percayala…. ia akan beri banyak makna kepada mak di kampung tersebut. Sekurang-kurangnya ia boleh menjadi bukti yang Ahmad sentiasa ingat Mak dia 💕

Tapi sebenarnya ramai je customer yang order KKS ni untuk bagi girlfriend, bestfriend, anak buah, etc. Jadi Kotak Kasih Sayang ni sebenarnya boleh dihadiahkan untuk golongan muda juga sebab isi dalam kotak tersebut are not the oldschool thingy. Masih align with the trend 😘🙌

Harap jelas Point Of View Kakaaaaaaaa 😁

Thankyou for your time!!

Love, Kaka 💖

Love at TSC: PKPD 3.0?

Wow pejam celik dah episode 4 dah Love at TSC kita! 😍

Walaupun dah episode 4 tapi sebenarnya banyak lagi benda kita nak kenalkan from TSC ni. Okay tak kalau interview each TSC Staff and cerita experience hantu..?? hahahahah Tiberhhh

Apa-apapun semua don’t forget to always wear you mask kalau keluar, stay safe, stay at home! âĢïļ

Love, KAKA <3

Item added to cart.
0 items - RM0.00