fbpx

Blog Archive

All 6 for RM50 only

Salam puan  ^_^

Saya cuma nak maklumkan yang tawaran All 6 for RM50 only akan berkhir 2 hari lagi.

Yang bestnya jika beli sekarang, puan tak perlu bayar postage. Kalau boleh jimat, kenapa nak membazir kan? πŸ˜…

Percuma postage bagi seluruh Semenanjung dan subsidi postage bagi Sabah/Sarawak.

Dapat hadiah lagi Inner Rainbow Istimewa dan sticker doa bewarna untuk memudahkan anak-anak kita menghafal doa.

Duduk rumah goyang kaki jer barang semua sampai… tak perlu bayar parking, tak perlu bersesak-sesak kat mall.. time kobid nie bagus duduk rumah lagi selamat πŸ₯°

Ready alatan sekolah awal senang, beli sikit-sikit.. kalau tunggu last minute nanti, nak beli sekali harung boleh ‘koyak poket’ πŸ˜…

Beli sikit-sikit tak terasa sangat nanti hujung tahun… dengan yuran la, alat tulis la, beg la, buku la, baju sekolah la, kain la, sekolah agama la… fuh πŸ˜‚

Dan ini adalah rupa sticker doa masuk tandas kita. Huruf jawi yang bewarna diharap lebih mudah Si Comel nak menghafal nanti ^_^

Kalau nak tanya-tanya dulu pun boleh, tekan butang di bawah dan kita akan whatsapp puan untuk berikan maklumat lanjut dan bantu juga untuk tempahan:

Terima kasih puan  ^_^

Farah
TudungSiComel
Damansara Damai

50 Peserta Terpilih

Beberapa minggu lepas kita ada anjurkan giveaway contest di page Cikgu Fadli di mana kita akan pilih 50 peserta bertuah untuk kita hadiahkan 50 helai Tudung Sekolah Awning Scuba istimewa TudungSiComel Original.

Kepada yang telah menyertai kita ucapkan terima kasih dan kepada yang tak terpilih, jangan kecewa kerana kita juga ada hadiah khas untuk semua peserta. Baca selanjutnya.

Berikut adalah senarai 50 Si Comel yang terpilih

tudung kanak-kanak tudungsicomel
tudung kanak-kanak tudungsicomel
tudung kanak-kanak tudungsicomel
tudung kanak-kanak tudungsicomel
tudung kanak-kanak tudungsicomel
tudung kanak-kanak tudungsicomel
tudung kanak-kanak tudungsicomel
tudung kanak-kanak tudungsicomel
tudung kanak-kanak tudungsicomel

Tahniah kepada peserta yang terpilih πŸ₯°

Kepada semua yang menyertai kami ucapkan jutaan terima kasih atas penyertaan yang diluar jangkaan dari kami 😊

Kepada yang tak terpilih jangan ambil hati ya, in shaa Allah kita merancang lebih banyak pertandingan di masa hadapan πŸ₯°

Kalau ikut hati kita nak pilih semua peserta jadi pemenang ☺️

Jangan putus asa, in shaa Allah jika kita YAKIN, mudah-mudahan Allah makbulkan harapan kita suatu hari nanti 😘

Seperti yang kita janjikan, kepada yang tak terpilih, kita ada hadiah khas sehelai Inner Rainbow TudungSiComel Istimewa khas buat Si Comel puan. KLIK SINI untuk tebus (hanya yang menyertai giveaway contest di page Cikgu Fadli sahaja).

❀ TUNTUTAN HADIAH TUDUNG SEKOLAH ❀

Kepada yang terpilih boleh wassap kita ke 011-56493906 untuk tuntut hadiah πŸ˜ƒ

Terima kasih