Humaira dan PdPR

Saya kenalkan, ini Humaira. Anak kepada salah seorang Rakan Usahawan kita, puan Hajar. Comel sangat kan hehe… Dari Abu Hurairah RA, sesungguhnya Rasulullah SAW bersabda: “Apabila seseorang anak Adam itu meninggal dunia, maka terputuslah amalannya kecuali tiga perkara: sedekah jariah, ilmu yang dimanfaatkan dengannya dan anak soleh yang mendoakan untuknya”. Muslim, Sahih Muslim bi sharh […]

Apabila Sekolah Lama Ditutup

Salam rakan-rakan, lama tak bertegur sapa hehe… Sejak kebelakangan nie, asyik sibuk dengan produksi tudung sekolah kita sahaja, sampai terlupa sangat nak update blog kita. Sampaikan berhabuk lah dibuatnya huhu… Tapi apabila sekolah lama tutup nie(PKP), business pun slow juga… jadi ada masa lah untuk sembang-sembang.

Risk Free Shipping

If your orders lost during shipment, we will do the replacement or refund

Easy 180 days returns

180 days money back guarantee

100% Secure Checkout

Toyyibpay / MasterCard / Visa