Love at TSC: Kiosk Huru Hara!

Episode kalini sangat chaos!! Tapi inilah suasana sebenar bekerja di HQ Tudung Si Comel. Ada saja benda baru yang bakal mengiburkan hari-hari. Ini baru 40% dari situasi sebenar 🤣😂 Kaka minta maaf awal-awal okay kalau terbuat anda menyampah hahaha!! 🤣🤪 Apa-apa pun, Kiosk Tudung Layan diri 2.0 kita dah siapp!! Jemput datang di Season Square, […]

Love at TSC : Orang Kedah Mai Borong Baq Hang!

Akhirnya orang Kedah Puan Zarina mai HQ!! Tudiaaaaa… Setelah hampir 6 tahun menjadi rakan niaga TSC 😍 Kami sangat hargai kehadiran Puan Zarina dengan cerita yang mampu memberi inspirasi kepada ahli rakan niaga yang lain. Tak lupa juga pada semua rakan pemborong yang telah banyak memberi sokongan pada Tudung Si Comel selama ini~ Walaupun hampir […]

Love at TSC: PKPD 3.0?

Wow pejam celik dah episode 4 dah Love at TSC kita! Walaupun dah episode 4 tapi sebenarnya banyak lagi benda kita nak kenalkan from TSC ni. Okay tak kalau interview each TSC Staff and cerita experience hantu..?? hahahahah Tiberhhh Apa-apapun semua don’t forget to always wear your mask kalau keluar, stay safe, stay at home! […]

Terjah staff Operation!

Hi semua!! Kaka sini <33 Incase kalau korang taktahu Love at TSC ni apa kan.. Love at TSC ni sebenarnya lebih kurang macam VLOG dari staff-staff TSC. At least dapatlah customer tahu macam mana proses kerja kami kan? Kaka dan rakan-rakan TSC akan upload Love at TSC once a week. Kalau sayang kaka kena tengok […]

Risk Free Shipping

If your orders lost during shipment, we will do the replacement or refund

Easy 180 days returns

180 days money back guarantee

100% Secure Checkout

Toyyibpay / MasterCard / Visa