Love At TSC : Last Day With Kaka (Part 2)

Finally Last Day With Kaka dah keluar Part 2… Episod kali ni last day dengan Kaka and kita nak tengok lah apa yang Kaka buat even last day keje hehehe… Tapi sebak lah sebab Kak Mira dengan Bella tak datang huhu. Tak sempat Kaka nak berpelukan dengan dia orang.. Sebenarnya planning ni idea dari En. […]

3 FAKTOR PENTING PEMILIHAN TUDUNG KANAK-KANAK

Masalah biasa bagi ibu-ibu yang ingin mendidik anak-anak bertudung seawal usia adalah tudung yang dihasilkan untuk mereka kebanyakannya tidak selesa dipakai. Tudung-tudung murah yang dihasilkan dari lebihan kain. Sepanjang saya berkecimpung dalam industri penghasilan tudung untuk kanak-kanak, ada 3 faktor utama yang perlu kita ambil kira agar Si Comel kekal selesa dan gembira bertudung: 1. […]

Risk Free Shipping

If your orders lost during shipment, we will do the replacement or refund

Easy 180 days returns

180 days money back guarantee

100% Secure Checkout

Toyyibpay / MasterCard / Visa