Home » Vlog

Love at TSC: Pengalaman first day masuk kerja (Part 1)

New episode of Love at TSC is finally here!! For this week punya Vlog, semua staff TSC akan ceritakan pengalaman masing masing masa first day masuk kerja. Siapa yang educate, siapa yang kasi product knowledge, kena buli tak, lunch kat mana dengan siapa dan macam macam lagi. And Special Thanks to Puan Fasha daripada https://shopee.com.my/gobok.anggun […]

Love at TSC: apa yang baru?

Finally new episode Jadi Love at TSC minggu ni kami kongsikan macam mana behind the scene kami shoot ‘Bid Item‘ dan juga behind the scene LIVE Lelong di Facebook Tudung Si Comel kita. Dan secara tidak langsung penonton semua boleh lihat sifat dan perangai sebenar staff TSC yang haihhh taktahu lah nak cakap macam mana […]

Terjah staff Operation!

Hi semua!! Kaka sini <33 Incase kalau korang taktahu Love at TSC ni apa kan.. Love at TSC ni sebenarnya lebih kurang macam VLOG dari staff-staff TSC. At least dapatlah customer tahu macam mana proses kerja kami kan? Kaka dan rakan-rakan TSC akan upload Love at TSC once a week. Kalau sayang kaka kena tengok […]

Risk Free Shipping

If your orders lost during shipment, we will do the replacement or refund

Easy 180 days returns

180 days money back guarantee

100% Secure Checkout

Toyyibpay / MasterCard / Visa