TudungSiComel

Selamat datang ke TudungSiComel 😊 Semenjak tahun 2012 kita telah berusaha untuk menghasilkan tudung khas untuk ibu dan anak. Sesekali kita selitkan juga dengan telekung dan juga jubah. Misi utama kita adalah ingin membantu dan memudahkan ibu-ibu untuk mendidik si comel bertudung seawal usia dengan membekalkan tudung yang ringkas dan in shaa Allah selesa dipakai. […]

Love At TSC : Last Day With Kaka (Part 2)

Finally Last Day With Kaka dah keluar Part 2… Episod kali ni last day dengan Kaka and kita nak tengok lah apa yang Kaka buat even last day keje hehehe… Tapi sebak lah sebab Kak Mira dengan Bella tak datang huhu. Tak sempat Kaka nak berpelukan dengan dia orang.. Sebenarnya planning ni idea dari En. […]

Love At TSC : Last Day With Kaka (Part 1)

Hai assalamualaikum semua ! kita kembali lagi dalam episod yang sangat sedih untuk Love at TSC kali ini sebab Kaka akan meninggalkan kita. Kali ni Intan akan take over untuk arrange Love at TSC. Banyak sangat kenangan bersama Kaka. Love at TSC ni lah kali pertama diilhamkan oleh Kaka yang comel dan kecik je orang […]

Tudung Budak

Kisah ‘tudung budak’ berbunyi begini… Saya dulu berkhidmat dengan Tentera Udara Diraja Malaysia(TUDM) dari tahun 2001 hingga 2013. Pada tahun 2013 saya mengambil keputusan untuk bersara awal kerana beminat dalam bidang perniagaan. Namun bukan lah bermakna TUDM tak best hehe. Cuma jiwa saya lebih kepada berniaga. TUDM banyak mengajar saya erti kehidupan. Jadi pada tahun […]

Quality Check at TSC

Hi semua~ Kali ni Kaka nak tunjuk salah satu proses kita sebelum packing untuk pos pada customer iaitu Quality Check (QC). Kaka akan tunjuk secara terperinci macam mana team packing buat QC ni. Kaka explain simple-simple je hehe. Selamat menonton!~

Risk Free Shipping

If your orders lost during shipment, we will do the replacement or refund

Easy 180 days returns

180 days money back guarantee

100% Secure Checkout

Toyyibpay / MasterCard / Visa