Home » Intan

Love At TSC : Last Day With Kaka (Part 2)

Finally Last Day With Kaka dah keluar Part 2… Episod kali ni last day dengan Kaka and kita nak tengok lah apa yang Kaka buat even last day keje hehehe… Tapi sebak lah sebab Kak Mira dengan Bella tak datang huhu. Tak sempat Kaka nak berpelukan dengan dia orang.. Sebenarnya planning ni idea dari En. […]

Love At TSC : Last Day With Kaka (Part 1)

Hai assalamualaikum semua ! kita kembali lagi dalam episod yang sangat sedih untuk Love at TSC kali ini sebab Kaka akan meninggalkan kita. Kali ni Intan akan take over untuk arrange Love at TSC. Banyak sangat kenangan bersama Kaka. Love at TSC ni lah kali pertama diilhamkan oleh Kaka yang comel dan kecik je orang […]

Macam Mana Nak Lipat Tudung Sarung Supaya Kemas?

Haa mesti ramai yang tak tau kan macam mana nak lipat tudung supaya nampak lebih kemas dan jimat ruang dalam laci tu… Kita ni mesti nak laci yang kemas kan? Selalu orang lipat tudung jenis gulung masukkan dalam awning tu. Banyak je cara nak lipat bagi kemas. Cuma yang ini cadangan intan la untuk lipat […]

jenis tudung sarung

Jenis tudung Sarung yang best

Meh laa dengar intan nak cerita sikit tentang jenis tudung sarung yang best. Sekarang ni kita sebagai perempuan kan wajib kena ada tudung sarung dekat rumah. Tak kira la tua atau muda. Yang paling penting tudung sarung ni selesa bila dipakai 1. TUDUNG SARUNG ( LYCRA ) Lycra Korea Kain lycra ni mempunyai sifat elastik […]

Dah lengkap ke tudung di rumah?

Kita ni sebagai perempuan, walaupun banyak tudung dalam laci tapi tetap kata tak cukup. Hahaha… Yang paling wajib tudung sarung mesti kena ada dalam laci tudung tu. Sebab apa ? Ye lah tiba-tiba mak suruh beli barang dapur dekat belakang rumah tak kan la nak pakai lawa-lawa pulak. Ehh tudung sarung pon cantik laa kalau […]

Risk Free Shipping

If your orders lost during shipment, we will do the replacement or refund

Easy 180 days returns

180 days money back guarantee

100% Secure Checkout

Toyyibpay / MasterCard / Visa