Quality Check at TSC

Hi semua~ Kali ni Kaka nak tunjuk salah satu proses kita sebelum packing untuk pos pada customer iaitu Quality Check (QC). Kaka akan tunjuk secara terperinci macam mana team packing buat QC ni. Kaka explain simple-simple je hehe. Selamat menonton!~

Love at TSC: BTS Kiosk Tudung Layan Diri

New episode of Love at TSC finally after a month? Episode kalini kami akan tunjukkan proses persiapan Kiosk Tudung Layan Diri atau pun Behind the Scene. Kiosk Tudung Layan Diri ini merupakan tempat jualan tudung kita secara Offline yang bertempat di Season Square, Damansara Damai, Lot G-080. Jualan tudung di sini semuanya murah dan cantik […]

Highlights of live lelong @ tSC

Memandangkan kita menjahit dan hasilkan sendiri produk kita, jadi dari masa ke semasa akan ada ‘rejek item’ yang masih elok untuk dipakai dengan rejek yang minima. Dan juga apabila design baru masuk, design lama berbaki sikit-sikit akan kita lelong untuk bagi laluan kepada design baru, Cuci rak. Jadi, produk-produk yang masih elok untuk dipakai ini, […]

Love at TSC: Pengalaman first day masuk kerja (Part 1)

New episode of Love at TSC is finally here!! For this week punya Vlog, semua staff TSC akan ceritakan pengalaman masing masing masa first day masuk kerja. Siapa yang educate, siapa yang kasi product knowledge, kena buli tak, lunch kat mana dengan siapa dan macam macam lagi. And Special Thanks to Puan Fasha daripada https://shopee.com.my/gobok.anggun […]

Risk Free Shipping

If your orders lost during shipment, we will do the replacement or refund

Easy 180 days returns

180 days money back guarantee

100% Secure Checkout

Toyyibpay / MasterCard / Visa