Love at TSC: PKPD 3.0?

Wow pejam celik dah episode 4 dah Love at TSC kita! 😍

Walaupun dah episode 4 tapi sebenarnya banyak lagi benda kita nak kenalkan from TSC ni. Okay tak kalau interview each TSC Staff and cerita experience hantu..?? hahahahah Tiberhhh

Apa-apapun semua don’t forget to always wear you mask kalau keluar, stay safe, stay at home! ❣️

Love, KAKA <3

Terjah staff Operation!

Hi semua!!

Kaka sini <33

Incase kalau korang taktahu Love at TSC ni apa kan.. Love at TSC ni sebenarnya lebih kurang macam VLOG dari staff-staff TSC. At least dapatlah customer tahu macam mana proses kerja kami kan?

Kaka dan rakan-rakan TSC akan upload Love at TSC once a week. Kalau sayang kaka kena tengok tau every week! 🥺

That’s all from me!

Love, KAKA 🤏

Jom kita terjah Office Marketing TudungSiComel pulak ^_^

Packing order for KKS!

Here’s how we specifically pack the orders from Kotak Kasih Sayang. We really take a great care of the accuracy for each Kotak of KKS 💗

Yang penting penerima happy! 🌟✨

Item added to cart.
0 items - RM0.00
×

TudungSiComel.com

×