Kotak Kasih sayang

Kotak Kasih Sayang? What is that? Well, kaka nak cerita sikit pasal KKS ni in my point of view… Perasan tak surprise box sekarang tengah in? Since PKP awal-awal haritu kaka perasan tau. Tapi majority kasi flowers, chocolates, etc and majority nak hadiahkan for Girlfriend or Boyfriend. Mestilah, sebab takboleh jumpa kan… macamtu jelah cara […]

Love at TSC 1

Love at TSC: PKPD 3.0?

Wow pejam celik dah episode 4 dah Love at TSC kita! Walaupun dah episode 4 tapi sebenarnya banyak lagi benda kita nak kenalkan from TSC ni. Okay tak kalau interview each TSC Staff and cerita experience hantu..?? hahahahah Tiberhhh Apa-apapun semua don’t forget to always wear your mask kalau keluar, stay safe, stay at home! […]

Love at TSC Operation

Terjah staff Operation!

Hi semua!! Kaka sini <33 Incase kalau korang taktahu Love at TSC ni apa kan.. Love at TSC ni sebenarnya lebih kurang macam VLOG dari staff-staff TSC. At least dapatlah customer tahu macam mana proses kerja kami kan? Kaka dan rakan-rakan TSC akan upload Love at TSC once a week. Kalau sayang kaka kena tengok […]

Packing for KKS

Packing order for KKS!

Here’s how we specifically pack the orders from Kotak Kasih Sayang. We really take a great care of the accuracy for each Kotak of KKS 💗 Yang penting penerima happy! 🌟✨

Risk Free Shipping

If your orders lost during shipment, we will do the replacement or refund

Easy 180 days returns

180 days money back guarantee

100% Secure Checkout

Toyyibpay / MasterCard / Visa