Home » Kaka

Love at TSC: Kiosk Huru Hara!

Episode kalini sangat chaos!! Tapi inilah suasana sebenar bekerja di HQ Tudung Si Comel. Ada saja benda baru yang bakal mengiburkan hari-hari. Ini baru 40% dari situasi sebenar ðŸĪĢ😂 Kaka minta maaf awal-awal okay kalau terbuat anda menyampah hahaha!! ðŸĪĢðŸĪŠ Apa-apa pun, Kiosk Tudung Layan diri 2.0 kita dah siapp!! Jemput datang di Season Square, […]

Love at TSC : Orang Kedah Mai Borong Baq Hang!

Akhirnya orang Kedah Puan Zarina mai HQ!! Tudiaaaaa… Setelah hampir 6 tahun menjadi rakan niaga TSC 😍 Kami sangat hargai kehadiran Puan Zarina dengan cerita yang mampu memberi inspirasi kepada ahli rakan niaga yang lain. Tak lupa juga pada semua rakan pemborong yang telah banyak memberi sokongan pada Tudung Si Comel selama ini~ Walaupun hampir […]

Love at TSC : Alin dah kahwinnn!

Love at TSC finally buat comeback!! Dekat setahun juga kan TSC tak ada buat vlog? hehe… 🙈 Kalini kita nak tunjuk team TSC sama sama memeriahkan majlis pernikahan Alin~ Manis sangat kedua-dua pasangan, rasa nak menangis tengok! Anyways, selamat menonton~ 💓

Quality Check at TSC

Hi semua~ Kali ni Kaka nak tunjuk salah satu proses kita sebelum packing untuk pos pada customer iaitu Quality Check (QC). Kaka akan tunjuk secara terperinci macam mana team packing buat QC ni. Kaka explain simple-simple je hehe. Selamat menonton!~

Risk Free Shipping

If your orders lost during shipment, we will do the replacement or refund

Easy 180 days returns

180 days money back guarantee

100% Secure Checkout

Toyyibpay / MasterCard / Visa