fbpx

Aidilfitri Archive

TUDUNG AWNING SCUBA? TAK NAMPAK SCUBA PUN?!

TUDUNG AWNING SCUBA

Masalah dengan tudung awning scuba biasa adalah kain scubanya cepat lusuh apabila dibasuh, turun warnanya, menjadi keras kejung dan kelihatan seperti tudung murahan… 😔

Ini kerana, material scuba sebenarnya adalah dikhaskan untuk membuat baju renang, bukannya tudung 😅

Saya yakin siapa yang pernah pakai tudung awning scuba pasti menghadapi masalah yang sama kan? 😅

TUDUNG AWNING SCUBA TEKNIK JAHITAN LAPS3

Kini puan tidak perlu risau lagi. Inovasi Teknik Jahitan Tudung Awning Scuba LAPS3 TudungSiComel mampu mengatasi masalah ini dan tudung puan akan tetap kelihatan kemas dan premium sepanjang masa walaupun dibasuh berkali-kali, in shaa Allah 😃

Maaf kita tak dapat dedahkan teknik jahitan LAPS3 kita kepada umum hehe… namun puan boleh cuba dan jika tak puas hati, boleh dipulangkan atau kita refund sahaja.

Jaminan 180 hari, yang penting puan dan Si Comel GEMBIRA dan SELESA bertudung Awning Scuba LAPS3 TudungSiComel 😍

SIMPLE . BEAUTIFUL . EXCLUSIVE

LAGI SIMPLE, LAGI SELESA, LAGI BERGAYA… LESS IS MORE… 😊

“Seharian beraya rumah sanak keluarga, berpanas berpeluh… rimas dengan tudung yang tebal dan berpintal-pintal…tambahan material tudung yang tak serap peluh pula… seksa wehh…”

“Si Comel saya tak suka tudung yang crowded, berjurai-jurai, berlilit-lilit macam tudung ibu-ibu sangat… rimas dan panas katanya…”

Betul juga, kita kan seharian nak ke sana dan ke sini, dengan cuaca panas terik… sampai jer rumah saudara mara dah berpeluh-peluh… cair make up 😅

In shaa Allah, trend tahun ini adalah tudung yang simple jer dan yang paling penting material yang digunakan tidak jenis cepat panas dan cutting(potongan) yang sesuai dengan bentuk muka.

Nak lihat 44 gabungan warna tudung simple yet elegant Aidilfitri 2019, sila klik pada gambar di bawah.

MUDAH . LEMBUT . SELESA

Tudung Kanak-kanak

PROMOSI RAYA KEMBALI – PERCUMA MAJALAH ASUH

Ceriakan Aidilfitri Si Comel puan dengan Tudung yang LEMBUT dan SELESA  🌙


Pastikan ianya COTTON PRADA ORIGINALJAMINAN 180 HARI 

Dengan setiap pembelian 3 helai tudung dari tudung yang terpilih di bawah, Si Comel BERPELUANG menerima Hadiah Majalah ASUH ISTIMEWA secara PERCUMA 

 Tudung Kupu-kupu
 Tudung Meedina
 Tudung The Buttons
 Tudung The Ribbons
 Instant Dolly
 Tudung Balqis

TEMPAHAN MUDAH 🚛💨💨

Komen PM pada link Facebook di bawah dan kita akan hubungi puan untuk urusan tempahan dan penghantaran. In shaa Allah masih sempat sampai sebelum Aidilfitri 🌙 😃

KLIK>> Facebook/TudungSiComeldotcom

ATAU layari terus Katalog untuk pembelian lebih mudah menerusi website kita.

KLIK>> TudungSiComel.com/katalog