Love at TSC: PKPD 3.0?

Wow pejam celik dah episode 4 dah Love at TSC kita! 😍

Walaupun dah episode 4 tapi sebenarnya banyak lagi benda kita nak kenalkan from TSC ni. Okay tak kalau interview each TSC Staff and cerita experience hantu..?? hahahahah Tiberhhh

Apa-apapun semua don’t forget to always wear you mask kalau keluar, stay safe, stay at home! ❣️

Love, KAKA <3

Terjah staff Operation!

Hi semua!!

Kaka sini <33

Incase kalau korang taktahu Love at TSC ni apa kan.. Love at TSC ni sebenarnya lebih kurang macam VLOG dari staff-staff TSC. At least dapatlah customer tahu macam mana proses kerja kami kan?

Kaka dan rakan-rakan TSC akan upload Love at TSC once a week. Kalau sayang kaka kena tengok tau every week! 🥺

That’s all from me!

Love, KAKA 🤏

Jom kita terjah Office Marketing TudungSiComel pulak ^_^

Sembang-santai bersama Fara – Love at tsc

Assalammualaikum dan salam sayang buat semua pembaca! Fara di sini!


Untuk entri kali ni, Fara nak kenalkan diri. Kita nak bercerita serba sedikit tentang Fara dan nak bersuai kenal dengan pembaca semua. Harap tak bosan baca short story Fara ni ya hehe.

Nama panjang.. emm. Panggil Fara je. Boleh kan? Fara berumur 25 tahun (muda lagi ni..hehe) dan bekerja di TudungSiComel dekat 3 tahun dah. Sekejap je masa berlalu.

Baca Lanjut…

Item added to cart.
0 items - RM0.00