Terjah staff Operation!

Hi semua!! Kaka sini <33 Incase kalau korang taktahu Love at TSC ni apa kan.. Love at TSC ni sebenarnya lebih kurang macam VLOG dari staff-staff TSC. At least dapatlah customer tahu macam mana proses kerja kami kan? Kaka dan rakan-rakan TSC akan upload Love at TSC once a week. Kalau sayang kaka kena tengok […]

Sembang-santai bersama Fara – Love at tsc

Assalammualaikum dan salam sayang buat semua pembaca! Fara di sini! Untuk entri kali ni, Fara nak kenalkan diri. Kita nak bercerita serba sedikit tentang Fara dan nak bersuai kenal dengan pembaca semua. Harap tak bosan baca short story Fara ni ya hehe. Nama panjang.. emm. Panggil Fara je. Boleh kan? Fara berumur 25 tahun (muda […]

Terjah – Office Marketing TudungSiComel

Mari kita lihat, apa yang berlaku di Office Marketing TudungSiComel time-time PKP nie. Bekerja dengan kapasiti terhad, ada sebahagian terpaksa bekerja dari rumah dan ada juga yang terpaksa dicutikan(sedih). Semoga Covid ini berlalu pergi dengan cepat dan dapat kita beroperasi semula seperti biasa. Mohon doa kawan-kawan. Aamiin Jom kita terjah Office Operation pulak, tengok apa […]

Raya Bersama TSC

Ceria raya bersama Tudung Si Comel

Risk Free Shipping

If your orders lost during shipment, we will do the replacement or refund

Easy 180 days returns

180 days money back guarantee

100% Secure Checkout

Toyyibpay / MasterCard / Visa