fbpx

Promosi Archive

All 6 for RM50 only

Salam puan  ^_^

Saya cuma nak maklumkan yang tawaran All 6 for RM50 only akan berkhir 2 hari lagi.

Yang bestnya jika beli sekarang, puan tak perlu bayar postage. Kalau boleh jimat, kenapa nak membazir kan? πŸ˜…

Percuma postage bagi seluruh Semenanjung dan subsidi postage bagi Sabah/Sarawak.

Dapat hadiah lagi Inner Rainbow Istimewa dan sticker doa bewarna untuk memudahkan anak-anak kita menghafal doa.

Duduk rumah goyang kaki jer barang semua sampai… tak perlu bayar parking, tak perlu bersesak-sesak kat mall.. time kobid nie bagus duduk rumah lagi selamat πŸ₯°

Ready alatan sekolah awal senang, beli sikit-sikit.. kalau tunggu last minute nanti, nak beli sekali harung boleh ‘koyak poket’ πŸ˜…

Beli sikit-sikit tak terasa sangat nanti hujung tahun… dengan yuran la, alat tulis la, beg la, buku la, baju sekolah la, kain la, sekolah agama la… fuh πŸ˜‚

Dan ini adalah rupa sticker doa masuk tandas kita. Huruf jawi yang bewarna diharap lebih mudah Si Comel nak menghafal nanti ^_^

Kalau nak tanya-tanya dulu pun boleh, tekan butang di bawah dan kita akan whatsapp puan untuk berikan maklumat lanjut dan bantu juga untuk tempahan:

Terima kasih puan  ^_^

Farah
TudungSiComel
Damansara Damai

PROMOSI 3 HARI (PROMOSI PENGENALAN) – MARHMALLOW ZARRA SCUBA BERDAGU 2 IN 1

Sempena pengenalan produk terbaru, kita ingin hadiahkan promosi istimewa kepada puan dengan hanya belian 2 helai (dan ke atas) puan layak menerima sehelai PERCUMA‼️

Tiada lagi masalah;

Mama, tudung adik asyik warna ini sahaja… boring la… takda warna lain ke mama?… tudung mama ada satu almari kan”Β πŸ˜…

KEISTIMEWAAN TUDUNG KANAK-KANAK MARSHMALLOW ZARRA

1. Awning Scuba teknik jahitan LAPS3 – Lebih kemas dan terbentuk, tiada lagi masalah awning kelepet-kelepet. Si Comel puan kelihatan lebih kemas dan istimewa.

2. Pelapik Dagu Mini 2 in 1 – Pelapik dagu mini yang boleh dilipat kedalam dan memeri seperti bergetah. Melapik bahagian dagu Si Comel dengan kasih sayang. Selesa dipakai dan tidak lagi perlu memakai pin. Pinless in shaa Allah.

Pelapiknya juga boleh dilipat keluar menjadi tudung berdagu dan lebih kemas, melekap di muka dan selesa dipakai… tudung Si Comel tidak lagi ‘senget benget’ hehehe… Si Comel lebih selesa bertudung, in shaa Allah

3. Jaminan 180 Hari – Jika tidak selesa, boleh dipulangkan. Kita hanya nak Si Comel puan SELESA dan GEMBIRA bertudung kerana Si Comel puan adalah Si Comel kami juga… kita hanya nak yang berbaik buat mereka.

Promosi nie sah hingga 26 Oktober 2019 jam 12 tgh malam sahaja(3 hari).

TEMPAHAN MUDAH πŸš› πŸ’¨πŸ’¨
**Melalui PM Facebook

**Tempahan melalui PM Facebook