Your Cart

All 6 for RM50 only

Salam puan  ^_^

Saya cuma nak maklumkan yang tawaran All 6 for RM50 only akan berkhir 2 hari lagi.

Yang bestnya jika beli sekarang, puan tak perlu bayar postage. Kalau boleh jimat, kenapa nak membazir kan? ๐Ÿ˜…

Percuma postage bagi seluruh Semenanjung dan subsidi postage bagi Sabah/Sarawak.

Dapat hadiah lagi Inner Rainbow Istimewa dan sticker doa bewarna untuk memudahkan anak-anak kita menghafal doa.

Duduk rumah goyang kaki jer barang semua sampai… tak perlu bayar parking, tak perlu bersesak-sesak kat mall.. time kobid nie bagus duduk rumah lagi selamat ๐Ÿฅฐ

Ready alatan sekolah awal senang, beli sikit-sikit.. kalau tunggu last minute nanti, nak beli sekali harung boleh ‘koyak poket’ ๐Ÿ˜…

Beli sikit-sikit tak terasa sangat nanti hujung tahun… dengan yuran la, alat tulis la, beg la, buku la, baju sekolah la, kain la, sekolah agama la… fuh ๐Ÿ˜‚

Dan ini adalah rupa sticker doa masuk tandas kita. Huruf jawi yang bewarna diharap lebih mudah Si Comel nak menghafal nanti ^_^

Kalau nak tanya-tanya dulu pun boleh, tekan butang di bawah dan kita akan whatsapp puan untuk berikan maklumat lanjut dan bantu juga untuk tempahan:

Terima kasih puan  ^_^

Farah
TudungSiComel
Damansara Damai

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Risk Free Shipping

If your orders lost during shipment, we will do the replacement or refund

Easy 180 days returns

180 days money back guarantee

100% Secure Checkout

Toyyibpay / MasterCard / Visa