Kotak Kasih sayang

Kotak Kasih Sayang? What is that?

Well, kaka nak cerita sikit pasal KKS ni in my point of view…

Perasan tak surprise box sekarang tengah in? Since PKP awal-awal haritu kaka perasan tau. Tapi majority kasi flowers, chocolates, etc and majority nak hadiahkan for Girlfriend or Boyfriend. Mestilah, sebab takboleh jumpa kan… macamtu jelah cara nak loving loving sikit πŸ˜›

Majority yang beli Surprise Box ni pun yang umur 16-30 something, yang still muda mudi lah ongkataaaa πŸ€ͺ. TAPI!!!!! haaa ni yang kaka nak kasi Point Of View Kaka kat KKS nihh…

Since majority of the audience yang beli surprise box ni golongan muda, why not kita target orang-orang yang dari golongan yang berumur 30-50 yang duduk jauh dari keluarga dan rindukan ibu.

Contohnya, Ahmad berasal dari Perlis tetapi menetap di KL atas sebab kerja. Ahmad hanya pulang ke kampung di hujung minggu dan jika Ahmad sibuk, Ahmad hanya berpeluang untuk pulang ke kampung pada Hari Raya Aidilfitri sahaja untuk bersama-sama dengan keluarga tercinta. Tapi, memandangkan musim PKP ni kita tak dapat nak mengelak, Ahmad nak balik Raya pun tak lepas. Bayangkanlah macam mana nak tanggung rindu tu. Mak kat kampung, apa lah perasaan dia. Hampir setahun tak jumpa.

Bayangkan, mak kepada Ahmad rasa sedih kerana terfikirkan yang mungkin Ahmad tak rindukan dia. Hati orang tua kan, siapa tahu?

Orang macam Ahmad ni lah Target Audience untuk KKS ni!! Kotak Kasih Sayang untuk ibu yang jauh di kampung. πŸ₯Ί Walaupun hanya kirimkan satu kotak, tapi percayala…. ia akan beri banyak makna kepada mak di kampung tersebut. Sekurang-kurangnya ia boleh menjadi bukti yang Ahmad sentiasa ingat Mak dia πŸ’•

Tapi sebenarnya ramai je customer yang order KKS ni untuk bagi girlfriend, bestfriend, anak buah, etc. Jadi Kotak Kasih Sayang ni sebenarnya boleh dihadiahkan untuk golongan muda juga sebab isi dalam kotak tersebut are not the oldschool thingy. Masih align with the trend πŸ˜˜πŸ™Œ

Harap jelas Point Of View Kakaaaaaaaa 😁

Thankyou for your time!!

Love, Kaka πŸ’–

Love at TSC: PKPD 3.0?

Wow pejam celik dah episode 4 dah Love at TSC kita! 😍

Walaupun dah episode 4 tapi sebenarnya banyak lagi benda kita nak kenalkan from TSC ni. Okay tak kalau interview each TSC Staff and cerita experience hantu..?? hahahahah Tiberhhh

Apa-apapun semua don’t forget to always wear you mask kalau keluar, stay safe, stay at home! ❣️

Love, KAKA <3

reward – Jual TudungSiComel dapat air fryer percuma

Boxing Reward Agent

Alhamdulillah, sewaktu video ini anda lihat item ini dah sampai kepada pemilik nya. Ia nya sebuah Air Fryer Russel Taylor yang menjadi gadjet kegemaran kaum perempuan di dapur. Memudahkan urusan seharian mak-mak sama seperti koleksi Tudungsicomel yang memudahkan urusan seharian mak-mak bagi si comel yang baru belajar hendak memakai tudung.

Baca Lanjut…

Item added to cart.
0 items - RM0.00