fakta anak ketiga

5 Fakta Anak Ketiga, Paling Berbeza Sekali

Fakta anak ketiga pula saya kongsikana pada hari ini. Saya pasti lebih mengenali mereka kan? Anak ketiga lebih berbeza berbanding anak-anak yang lainnya. Bulan lepas, saya ada kongsikan fakta anak sulung. Boleh klik link diatas untuk membacanya. Tapi, kebanyakkan yang saya tanya pada ibu bapa lain, anak ketiga ini mereka sangat berbeza dengan anak-anak yang […]

Pelancaran Mose Collection 2.0

Alhamudlillah TudungSiComel dah lancarkan Mose Collection 2.0 dengan pilihan warna pastel dan warna yang ceria untuk si comel memakai nya. Mosé Collection 2.0 adalah koleksi tudung sedondon ibu dan anak istimewa dari TudungSiComel yang dijahit menggunakan material Moss Crepe Premium Istimewa (Premium Quality) serta menggunakan Awning Scuba Istimewa yang labuh ke pipi mampu membuatkan Puan dan Si Comel tampak […]

Disiplinkan Anak

Nak Disiplinkan Anak?Jom Ikut 4 Cara Mudah Untuk Ajar Anak Berdisiplin

Hendak disiplinkan anak ia perlulah bermula sejak mereka masih kecil lagi. Walaupun anak-anak masih kecil tetapi kita tetap perlu mengajar dan mendisiplinkan mereka. Memang benar anak-anak masih kecil dan sudah pastilah setiap ibu bapa mahu manjakan anak-anak tetapi jika terlampau memanja anak ia boleh memberikan kesan buruk dan akan menyebabkan anak-anak langsung tidak mahu melakukan […]

naikkan berat badan anak

Cara Bantu Naikkan Berat Badan Anak Secara Sihat

Naikkan berat badan anak ini perlukan usaha yang tinggi. Pernah tak ibu bapa mengalami masalah anak yang underweight? Underweight ini ialah berat badan di bawah paras yang normal pada carta pertumbuhan. Macam mana tak risau bila berat anak tak naik, nanti mesti nurse bising nanti bila check up kan? Bila nurse dah bising, kita ni […]

Anak Malas Belajar

Anak Malas Belajar?- 5 Tips Terbaik Supaya Anak Rajin Belajar

Pernah tak para ibu bapa hadapi situasi Anak Malas Belajar? Sudah tentu ia satu perkara yang boleh memeningkan kepala kita. Mana tidaknya, kita penat-penat buat segala persediaan dan menghabiskan banyak duit untuk anak kecil kita menuntut ilmu tetapi mereka pula meronta-ronta tidak mahu pergi sekolah dan tidak mahu belajar. Malah, mereka lebih berminat untuk bermain […]

Risk Free Shipping

If your orders lost during shipment, we will do the replacement or refund

Easy 180 days returns

180 days money back guarantee

100% Secure Checkout

Toyyibpay / MasterCard / Visa