Macam Mana Nak Lipat Tudung Sarung Supaya Kemas?

Haa mesti ramai yang tak tau kan macam mana nak lipat tudung supaya nampak lebih kemas dan jimat ruang dalam laci tu…

Kita ni mesti nak laci yang kemas kan? Selalu orang lipat tudung jenis gulung masukkan dalam awning tu. Banyak je cara nak lipat bagi kemas. Cuma yang ini cadangan intan la untuk lipat tudung bagi nampak kemas je.

Lipatan pon nampak kemas je. Kalau nak masuk terus dalam laci lepas dah lipat macam dalam video tu pon bole je. Nak masukkan dalam Organizer pon bole. Haa lagi kemas

Update – Sumbangan PPE untuk Team Sukarela Pengurus Jenazah Covid19

Beberapa minggu lepas kita ada menerima berita keperluan untuk sumbangan PPE bagi Team Sukarela Pengurusan Jenazah Covid yang kekurangan bekalan stok PPE, Gabungan NGO`s Pengurusan Jenazah Malaysia (UKVJ-KLANG).

Oleh itu kita Team Rakan Usahawan TudungSiComel telah melancarkan program derma kilat.

Jika masih ada rakan-rakan yang ingin turut membuat sumbangan boleh baca lanjut dan membuat sumbangan di SINI.

Jemput juga untuk kongsikan post ini mudah-mudahan dengan asbab sebaran anda, ada yang mendapat berita ini dan membuat sumbangan.

Alhamdulillah, sehingga ke tarikh ini 30 Jun 2021(6.56pagi), hasil sumbangan rakan-rakan mencecah RM9435.00

Kita telah berhubung dengan wakil dari pihak UKVJ, En Wan Cai 017-917533601 dan memaklumkan perkara tersebut.

dan mereka mencadangkan pembekal PPE yang biasa membantu mereka dengan harga Istimewa iaitu en Zul Gombak 013-3671494.

Baca Lanjut…

Terjah staff Operation!

Hi semua!!

Kaka sini <33

Incase kalau korang taktahu Love at TSC ni apa kan.. Love at TSC ni sebenarnya lebih kurang macam VLOG dari staff-staff TSC. At least dapatlah customer tahu macam mana proses kerja kami kan?

Kaka dan rakan-rakan TSC akan upload Love at TSC once a week. Kalau sayang kaka kena tengok tau every week! 🥺

That’s all from me!

Love, KAKA 🤏

Jom kita terjah Office Marketing TudungSiComel pulak ^_^

Jenis tudung Sarung yang best

Meh laa dengar intan nak cerita sikit tentang jenis tudung sarung yang best. Sekarang ni kita sebagai perempuan kan wajib kena ada tudung sarung dekat rumah. Tak kira la tua atau muda.

Yang paling penting tudung sarung ni selesa bila dipakai

1. TUDUNG SARUNG ( LYCRA )

Sebelum tu tengok dulu En Syah nak bagitau sikit tentang Keistimewaan Tudung jenis Lycra. Heheheehhe….

Lycra Korea

tudung sarung yang best
JENIS LYCRA

Kain lycra ni mempunyai sifat elastik tau. Jenis yang boleh meregang sampai ke London heheheheh…. Walaupun tarik sekuat yang mungkin, kain nya tetap terbentuk. Lagi-lagi kalau pakai tudung awning scuba. Confirm terbentuk elok nih…

Baca Lanjut…

Item added to cart.
0 items - RM0.00