Idea Menu Makanan Diet Murah

Di sini ada pelbagai idea menu makanan diet murah yang ada nasi beserta lauk-pauk menyelerakan. Siapa kata nak diet tak boleh makan nasi? Sebab itu azam setiap tahun mahu diet kuruskan badan selalu gagal? Menurut Coach Yatie Nadzli dalam Program Online Weight Loss Coaching, nak diet untuk mendapatkan berat badan ideal perlu cukup makan dan […]

Cara Didik Anak Pakai Tudung Sejak Kecil

Sekarang, sudah banyak lambakan tudung kanak-kanak yang beraneka warna dan pelbagai fesyen. Melentur buluh biar dari rebung, mulakan sejak awal. Artikel kali ini mengajak anda tentang cara didik anak pakai tudung. Tudung Bayi Boleh sahaja ibu memakaikan tudung kepada bayi. Biasanya bayi dipakaikan dengan topi bayi dan ibu gantikan dengan tudung bayi yang comel. Pastikan […]

Ibu Berhenti Buat 5 Perkara Ini Dapat Elakkan Anak Perempuan Jadi Pemarah

Tanpa sedar, perangai ibu ketika marah-marah boleh menurun kepada anak-anak. Lebih-lebih lagi kepada anak perempuannya. Ke mana kuah jika tidak tumpah ke nasi, bukan? Jadi, sebagai ibu berhenti lakukan 6 perkara ini agar dapat elakkan anak perempuan anda menjadi seorang yang pemarah. Melabel Anak Ibu tolong berhenti melabel anak dengan ucapan dan sangkaan tertentu. Melabel […]

Cara Mendidik Anak Dengar Cakap (2022)

Lain orang lain teknik. Terdapat pelbagai jenis cara mendidik anak dengar cakap yang diamalkan oleh kebanyakkan ibu dan ayah. Cuma persoalannya, sejauh manakah keberkesanannya didikan itu sendiri bagi anak-anak tersebut. Pernah tak anda sebagai ibu bapa menghadapi situasi berikut ? Situasi Pertama : Apabila anda menyuruh anak melakukan sesuatu perkara , dia mengendahkannya secara mentah-mentah. […]

Jaminan 180 Hari?

Kenapa kita bagi Jaminan 180 Hari dan Money Back Guaranteed? Semalam ada yang bertanya “En Syah, tak rugi ke bagi jaminan macam nie. Orang dah beli, risiko dia tanggung la… Kadang-kadang rosak sikit jer pun… Tak nampak pun defect” Pada saya, apabila kita berniaga, akad jualan berlaku atas persetujuan dan relahati kedua belah pihak. Namun […]

Risk Free Shipping

If your orders lost during shipment, we will do the replacement or refund

Easy 180 days returns

180 days money back guarantee

100% Secure Checkout

Toyyibpay / MasterCard / Visa