Soalan Lazim

[faq]

25 comments

  1. Boleh saya tahu kos poslaju?

    1. Kos Pos laju bermula dari RM7 untuk 3 helai pertama…so sesiapa yang berminat, better beli terus 3 helai hehe…jimat =). Lagipun, beli 3 helai dapat diskaun lagi =)

  2. nurfadzlydia

    saya dah daftar agent dropship…. tapi x dapat lagik nombor agent,..

    1. Salam puanm Salam ceria =)

      Em boleh tahu bila yer puan register? Maaf atas kesulitan tersebut =(

      Saya akan cuba selesaikan secepat mungkin.

      Syah

  3. Cynariany Deanna Ahmad

    Salam..
    Kalau beli borong,kos pos sekodi breapa ke sarawak..?

    1. Hi Puan,

      Untuk pos sekodi ke Sarawak RM15 untuk pos biasa (via AIr mail-estimate seminggu sampai) dan RM25 untuk Pos Laju. Jadi kalau guna Pos Biasa kos tudung akan hanya bertambah RM15/20 = R0.75 sehelai sahaja =).

  4. norzulaili

    labuh tudung daripada dagu brp yer?semua tudung sana ke saiz nya?

    1. Salam puan, terima kasih kerana sudi bertanya =)

      Size agar berbeza mengikut jenis tudung. Size agak sedikit berbeza, cuma tak berapa jauh bezanya. Contoh ada yang 13cm, 12cm dan 11.5cm =)

  5. bagaimana sy nk tahu labuh tudung tersebut?

    1. Salam puan, terima kasih kerana sudi bertanya =)

      Labuh tudung (dari dagu) agar berbeza mengikut jenis tudung. Ada sedikit perbezaan, cuma tak berapa jauh bezanya. Contoh ada yang 13cm, 12cm dan 11.5cm =)

  6. norzulaili

    Assalamualaikum..
    Boleh saya tahu labuh tudung sekolah putih yang untuk 7-10tahun dan 11-17 tahun.
    Terima kasih

    1. Salam puan, untuk tudung 7-10tahun labuh dari dagu 11.5 inci (29 cm) dan untuk 11-17 tahun 14.5 inci (37 cm). Terima kasih =)

  7. Salam sis, hrga 1kodi berapa dah termasuk discount

    1. Salam Puan Ila, salam ceria =)

      Harga berbeza-beza mengikut jenis. Dengan kami, puan boleh campur-campur design tudung untuk jadikan kodi =)

      Puan boleh buka akaun di http://www.tudungsicomel.com/katalog dan saya akan terus upgrate puan sebagai Pemborong.

      Terima kasih =)

  8. Thanks =)

  9. norehan rahmat

    saya dah daftar agent dropship. tp xdpt no agent lg..dan mcm mana kita nak dptkan koleksi gambar tudungsicomel ye, utk promote kat kwan2..?

    tenkiu

    1. Terima kasih puan Norehan, salam ceria =)

      Untuk mendapatkan gambar untuk agen dropship, kita ada kongsikan pada group khas Rakan Niaga TudungSiComel.com. Puan boleh Join Group tersebut. In Shaa Allah, kita berkongsi pandangan, pendapat dan stok terbaru di sana puan =)

      Klik>> https://www.facebook.com/groups/183936541796352/

  10. wan siti fairuz

    salam..sye da daftar ahli dropship..tpi sye xtau mne ye nk tgk harga untuk dropship..n tdun2 tu..

    1. Salam puan Siti, salam ceria =)

      Sekiranya puan ada register pada borang di page:

      https://tudungsicomel.com/borong-dropship/

      Sistem kita akan menghantar email butiran lengkap untuk melihat harga dropshipper. Puan Siti ada daftar?

  11. wan siti fairuz

    salam sye da dftar sbagai ahli dropship..tpi sye xtau mne nk tgk gmbar2 tdng n harga untuk ahli dropship

    1. Salam puan Siti, kami ada menjawap pada email yang puan hantar tadi =)

      Untuk melihat harga Dropshipper, puan boleh register pada sistem katalog kita sebagai Dropshipper:

      https://tudungsicomel.com/katalog/index.php?route=account/register

      Nanti apabila puan login semula, puan akan dapat lihat harga istimewa Dropshipper =)

  12. saya sudah mendaftar untuk menjadi dropship.apabila sy login akaun untuk melihat harga dropship, harga yg dipamerkan pd katalog sama dengan harga untuk pelanggan terus. macamana untuk saya melihat perbezaan harga untuk agen dan pelanggan terus. tq.

    1. Salam puan Nur, salam ceria. =)

      Maaf lambat balas emel puan, =(

      Sebelum itu boleh tahu puan ada terima emel pengesahan dari TudungSiComel.com puan? Kerana kami akan menerangkan detail terperinci melalui emel berkenaan dropship/borong puan, =)

      Terima kasih puan, =)

  13. Salam Puan,

    Ada buat tudung sekolah untuk Pengawas Pusat Sumber tak?..Warna oren..

    TQ

    1. Salam puan Yati, salam ceria =)

      Maaf puan, buat masa sekarang belum ada lagi. Namun in shaa Allah kita akan usahakan. Nanti kami cari contoh warna dahulu.

      Terima kasih puan =)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Risk Free Shipping

If your orders lost during shipment, we will do the replacement or refund

Easy 180 days returns

180 days money back guarantee

100% Secure Checkout

Toyyibpay / MasterCard / Visa