PROMOSI 3 HARI (PROMOSI PENGENALAN) – MARHMALLOW ZARRA SCUBA BERDAGU 2 IN 1

Sempena pengenalan produk terbaru, kita ingin hadiahkan promosi istimewa kepada pelanggan kita dengan belian 2 helai (dan ke atas) layak untuk menebus sehelai hadiah tudung Zarra secara percuma.

Promosi nie sah hingga 26 Oktober 2019 jam 12 tgh malam sahaja(3 hari).

KUPON

Promosi ini hanya tempahan menerusi Rakan Niaga TudungSiComel sahaja, jadi kalau pelanggan terus ke web kita pun tak boleh dapat diskaun.

Mudah-mudahan Rakan Niaga TudungSiComel dapat manfaat darinya.. kita nak semua Wakil Jualan TSC jadi kaya raya β€¦πŸ’°πŸ’°πŸ’° 😊

Semasa buat tempahan untuk pelanggan, gunakan kod kupon:

ZARRA2F1

POTENSI KEUNTUNGAN

Untuk satu tempahan, pelanggan perlu beli 2 helai untuk dapatkan hadiah sehelai… untuk setiap helai terjual, Rakan Usahawan TSC akan dapat untung RM10/sehelai. Jadi untuk 2 helai = RM20/tempahan.

Kalau sehari dapat 10 customer, RM20 x 10 = RM200.00 keuntungan Rakan Niaga.

Kalau 3 hari? = RM600.00 πŸ’°πŸ’°πŸ’°

Ok la 3 hari RM600.00 kan… lepas 26hb nie kita rancang akan jual 4 percuma 1 pula… lagi asyukkkk πŸ’°πŸ’°πŸ’°πŸ’°πŸ’°πŸ’°πŸ’° 😊

Promosi bermula sekarang sehingga 26hb Okt 2019…

Jangan lupa, kaw tim la sekali pelanggan untuk beli sekali tudung sekolah awal, dapat harga promosi Oktober … pandai la pujuk la dia;

Akak, beli sekali tudung sekolah akak, sekarang bulan Oktober ada promosi tudung sekolah juga… kita pos sekali, jimat postage… hujung tahun tak perlu beli dah..” pandai2 la hehe… 🀣

Selamat berjaya dan semoga bermanfaat πŸ˜ƒπŸŽ£πŸ‹πŸ‹πŸ‹πŸ‹πŸ‹

TAKDA IDEA NAK BUAT POSTING? JANGAN RISAU, COPY AND PASTE JER DI PAGE HQ HEHE …

Rakan Usahawan digalakkan juga C&P ayat promosi di page HQ dan boleh komen juga untuk kenalkan diri sebagai Rakan Usahawan TSC 😊πŸ’ͺ

https://www.facebook.com/TudungSiComeldotcom/photos/a.150419931747673/2319823024807342/?type=3&theater

Semoga membantu 😊

Leave a Comment

x Logo: Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security