Love At TSC : Last Day With Kaka (Part 1)

Hai assalamualaikum semua ! kita kembali lagi dalam episod yang sangat sedih untuk Love at TSC kali ini sebab Kaka akan meninggalkan kita. Kali ni Intan akan take over untuk arrange Love at TSC. Banyak sangat kenangan bersama Kaka.

Love at TSC ni lah kali pertama diilhamkan oleh Kaka yang comel dan kecik je orang nya. Hehehehe…

Berat nak melepaskan Kaka tapi Kaka pergi tinggalkan kita sebab nak kena balik Rembau untuk study last sem dengan kawan-kawan.

Sunyi dah office bila Kaka tak de nih.. Selalu Kaka dengan Kak Fara lah yang menghiburkan kitorang semua dekat office. Semoga Kaka berjaya jadi Web Developer boleh ganti En. Syah hehehhe…

Hope semua terhibur and santai je tonton episod kali ni sempena penghargaan untuk Kaka dan sambutan ulang tahun untuk semua warga TudungSiComel.

Lots of Love, Intan~

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

sixteen − 16 =

Risk Free Shipping

If your orders lost during shipment, we will do the replacement or refund

Easy 180 days returns

180 days money back guarantee

100% Secure Checkout

Toyyibpay / MasterCard / Visa