Terjah – Office Marketing TudungSiComel

Mari kita lihat, apa yang berlaku di Office Marketing TudungSiComel time-time PKP nie.

Bekerja dengan kapasiti terhad, ada sebahagian terpaksa bekerja dari rumah dan ada juga yang terpaksa dicutikan(sedih).

Semoga Covid ini berlalu pergi dengan cepat dan dapat kita beroperasi semula seperti biasa. Mohon doa kawan-kawan. Aamiin

Jom kita terjah Office Operation pulak, tengok apa dorang buat kat sana hehe…

Jemput share. Terima kasih

3 comments

  1. Belum gaji? Apa tunggu lagi? SAVE no hp saya sekarang, dapat gaji, terus je wasap.. Jimat banyak ni… adoiiiii, rugi besar tak grab bulan ni

    1. Syahruddin

      No telefonnya puan? ^_^

  2. Saya Kak Ina, Krew Khidmat Pelanggan Tudungsicomel.

    Boleh hubungi saya jika ada sebarang pertanyaan.

    Boleh Wasap Kak Ina👇👇
    http://wasap.my/60129672505

    @beautifulpinkzarin3a
    @krewkhidmatpelanggantsc

Leave a Reply

Your email address will not be published.

20 + 9 =

Risk Free Shipping

If your orders lost during shipment, we will do the replacement or refund

Easy 180 days returns

180 days money back guarantee

100% Secure Checkout

Toyyibpay / MasterCard / Visa