Your Cart


Terjah staff Operation!

YouTube video

Hi semua!!

Kaka sini <33

Incase kalau korang taktahu Love at TSC ni apa kan.. Love at TSC ni sebenarnya lebih kurang macam VLOG dari staff-staff TSC. At least dapatlah customer tahu macam mana proses kerja kami kan?

Kaka dan rakan-rakan TSC akan upload Love at TSC once a week. Kalau sayang kaka kena tengok tau every week! 🥺

That’s all from me!

Love, KAKA 🤏

Jom kita terjah Office Marketing TudungSiComel pulak ^_^

One comment

  1. Ayu 011 5555 7248

    Assalamua’laykum puan ☺

    Saya Ayu, Agent sah TudungSiComel 💞

    Jika nak bertanya dulu tentang warna dan saiz yang ada boleh la klik link wasup saya yer 🤗

    Terima Kasih 😘

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Risk Free Shipping

If your orders lost during shipment, we will do the replacement or refund

Easy 180 days returns

180 days money back guarantee

100% Secure Checkout

Toyyibpay / MasterCard / Visa