26 Pemenang Pertandingan Inner Tudung Sekolah Mac 2016

Inner Tudung Sekolah

Alhamdulillah, akhirnya berjaya juga kita memilih pemenang untuk pertandingan Inner Tudung Sekolah ini. Sangat sukar kerana semua peserta hebat-hebat belaka hehe…saingan sengit (^_^)

Terima kasih kerana sudi menyertai pertandingan ini. In shaa Allah kita akan usahakan untuk sentiasa anjurkan lebih banyak pertandingan dari masa ke semasa. Ini sebagai tanda penghargaan terhadap kawan-kawan atas sokongan selama ini terhadap TudungSiComel. Terima kasih

Memandangkan ramai yang menyertainya, kita tambah hadiah dari 20 helai yang dirancang sebelum ini kepada 26 helai Inner Tudung Sekolah Sofea untuk 26 pemenang bertuah (^_^).

Kepada yang tak dipilih jangan risau, kita akan anjurkan lebih banyak pertandingan dari masa ke semasa…in shaa Allah (^_^). Kita nak semua dapat hadiah…mudah-mudahan…Amin (^_^)

Jadi tanpa membuang masa….PEMENANGNYA adalah…jeng jeng jeng….

20 + 6 PEMENANG UNTUK PERTANDINGAN KALI INI

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

 

TAHNIAH

Tahniah kepada semua yang terpilih…kami tumpang gembira. Kepada yang tidak terpilih kali ini jangan putus asa ya, mungkin rezeki puan pada pertandingan akan datang dengan lebih banyak hadiahnya. In shaa Allah.

TUNTUT HADIAH

Kepada yang terpilih di atas, mohon hubungi kita di 011-28200399 untuk membuat tuntutan hadiah (^_^)

Semoga Si Comel puan gembira dengan hadiah yang diterima…Amin

Jumpa lagi pada pertandingan akan datang, in shaa Allah.

TAHNIAH KEPADA SEMUA YANG MENYERTAI, SEMUA ADALAH PEMENANG SEBENARNYA (^_^)

Published by

Admin

“Misi kita adalah untuk membudayakan budaya pemakaian tudung bermula dari usia muda. Kita percaya; melentur buluh biarlah dari rebungnya“

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield