Pemenang Pertandingan Jubah Kanak-kanak Sweety Fruity

Alhamdulillah, akhirnya berjaya juga kita memilih pemenang untuk pertandingan Jubah Kanak-kanak Sweety Fruity ini. Sangat sukar kerana semua peserta hebat-hebat belaka hehe…saingan sengit. Akhirnya kita terpaksa pejamkan mata dan buat pilihan secara rawak sahaja (^_^).

 

JUBAH KANAK-KANAK SWEETY FRUITY

Jubah Kanak-kanak Sweety Fruity adalah jubah kanak-kanak Exclusive TudungSiComel yang dihasilkan dari Materiel Lycra berkualiti bagi menjamin keselesaan Si Comel kita. Si Comel anda, Si Comel kami juga kan hehe. Kami hanya inginkan yang terbaik buat mereka.

Jubah yang kita hasilkan adalah jubah ringkas jenis sarung yang sangat sesuai digayakan untuk pakaian harian, menghadiri majlis-majlis atau yang paling penting kita hasilkannya untuk mereka selesa ke kelas mengaji Al-Quran. Untuk melihat melihat maklumat lanjut seperti koleksi warna, ukuran size dan harga boleh KLIK SINI

Jubah kanak-kanak Sweety Fruity Jubah kanak-kanak Sweety Fruity

Terima kasih kerana sudi menyertai pertandingan ini. In shaa Allah kita akan usahakan untuk sentiasa anjurkan lebih banyak pertandingan dari masa ke semasa. Ini sebagai tanda penghargaan terhadap kawan-kawan atas sokongan selama ini terhadap TudungSiComel. Terima kasih

Memandangkan ramai yang menyertainya, kita tambah hadiah dari 3 helai yang dirancang sebelum ini kepada 4 helai Jubah kanak-kanak Sweety Fruity untuk 4 pemenang bertuah (^_^).

Kepada yang tak dipilih jangan risau, kita akan anjurkan lebih banyak pertandingan dari masa ke semasa…in shaa Allah (^_^). Kita nak semua dapat hadiah…mudah-mudahan…Amin (^_^)

Jadi tanpa membuang masa….PEMENANGNYA adalah…jeng jeng jeng….

3 + 1 PEMENANG UNTUK PERTANDINGAN KALI INI

3 PEMENANG UTAMA

Pemenang 1

Pemenang 2

Pemenang 3
BONUS – PESERTA TERAWAL MENYERTAI

Banus Terawal

 

TAHNIAH

Tahniah kepada semua yang terpilih…kami tumpang gembira. Kepada yang tidak terpilih kali ini jangan putus asa ya, mungkin rezeki puan pada pertandingan akan datang dengan lebih banyak hadiahnya. In shaa Allah.

TUNTUT HADIAH

Kepada yang terpilih di atas, mohon hubungi kita di 011-28200399 untuk membuat tuntutan hadiah (^_^)

Semoga Si Comel puan gembira dengan hadiah yang diterima…Amin

Jumpa lagi pada pertandingan akan datang, in shaa Allah.

TAHNIAH KEPADA SEMUA YANG MENYERTAI, SEMUA ADALAH PEMENANG SEBENARNYA (^_^)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Risk Free Shipping

If your order lost during shipment, we will do the replacement or refund

180 Days Guarantee

If you don`t satisfied with your order, just let us know. We can exchange or refund.

100% Secure Checkout

Seamless Payment with Toyyibpay / MasterCard / Visa