LAGI SIMPLE, LAGI SELESA, LAGI BERGAYA… LESS IS MORE… 😊

“Seharian beraya rumah sanak keluarga, berpanas berpeluh… rimas dengan tudung yang tebal dan berpintal-pintal…tambahan material tudung yang tak serap peluh pula… seksa wehh…”

“Si Comel saya tak suka tudung yang crowded, berjurai-jurai, berlilit-lilit macam tudung ibu-ibu sangat… rimas dan panas katanya…”

Betul juga, kita kan seharian nak ke sana dan ke sini, dengan cuaca panas terik… sampai jer rumah saudara mara dah berpeluh-peluh… cair make up πŸ˜…

In shaa Allah, trend tahun ini adalah tudung yang simple jer dan yang paling penting material yang digunakan tidak jenis cepat panas dan cutting(potongan) yang sesuai dengan bentuk muka.

Nak lihat 44 gabungan warna tudung simple yet elegant Aidilfitri 2019, sila klik pada gambar di bawah.

MUDAH . LEMBUT . SELESA

Tudung Kanak-kanak

Leave a Comment

WordPress Anti Spam by WP-SpamShield

Item added to cart.
0 items - RM0.00