LAGI SIMPLE, LAGI SELESA, LAGI BERGAYA… LESS IS MORE… 😊

“Seharian beraya rumah sanak keluarga, berpanas berpeluh… rimas dengan tudung yang tebal dan berpintal-pintal…tambahan material tudung yang tak serap peluh pula… seksa wehh…”

“Si Comel saya tak suka tudung yang crowded, berjurai-jurai, berlilit-lilit macam tudung ibu-ibu sangat… rimas dan panas katanya…”

Betul juga, kita kan seharian nak ke sana dan ke sini, dengan cuaca panas terik… sampai jer rumah saudara mara dah berpeluh-peluh… cair make up 😅

In shaa Allah, trend tahun ini adalah tudung yang simple jer dan yang paling penting material yang digunakan tidak jenis cepat panas dan cutting(potongan) yang sesuai dengan bentuk muka.

Nak lihat 44 gabungan warna tudung simple yet elegant Aidilfitri 2019, sila klik pada gambar di bawah.

MUDAH . LEMBUT . SELESA

Tudung Kanak-kanak
Jemput share. Terima kasih
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × 2 =

Risk Free Shipping

If your orders lost during shipment, we will do the replacement or refund

Easy 180 days returns

180 days money back guarantee

100% Secure Checkout

Toyyibpay / MasterCard / Visa