Your Cart


Love at TSC: Alin dapat hadiah!

YouTube video

Seperti yang dijanjikan! Cuci-cuci warehouse part 2! Walaupun huru-hara tapi yang penting kami enjoy kemas sebab en syah belanja makan lepastu hehehe. Kak Alin siap dapat hadiah lagi fuh hadiah apa tu 👀

Lepasni mungkin ada part 3 lagi sebab seperti yang kita nampaklah, tak susun lagi tu kat rak huhu. InsyaAllah jika berkesempatan kita sambung gotong royong lagi~

Apa-apa pun.. kita nak ucap goodluck buat Mila, adik bongsu team kita hehe.. 😚 belajar rajin-rajin okay! Ada rezeki kerja lah dengan kami lagi~

Itu sahaja, selamat menonton! ❣

With love, Kaka 💕

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Risk Free Shipping

If your orders lost during shipment, we will do the replacement or refund

Easy 180 days returns

180 days money back guarantee

100% Secure Checkout

Toyyibpay / MasterCard / Visa