Pelancaran SARRUNG by TSC

“Just SARUUNG je!”

Kita nak memperkenalkan tudung Sarrung kepada rakyat Malaysia. Jadi sempena pelancaran kita hadiahkan sehelai inner mosscrepe dewasa kepada 100 pelanggan yang terawal.

Tudung Sarrung ini direka khas untuk pakai harian. Dihasilkan dari material yang memeri(flexible) dan lasak. Less ironing; basuh, sidai dan pakai.

Dijahit dengan teknik jahitan istimewa agar awningnya lebih on-point. Tiada lagi masalah awning kelepet-kelepet.

Potongan mukanya juga dijahit dengan kaedah istimewa yang mampu membuatkan muka kelihatan lebih bujur/tirus, in shaa Allah.

Jaminan 180 hari, jika tidak selesa boleh dipulangkan/refund.

Tudung Sarrung khas untuk pakai harian. Kira ala-ala bff la, sentiasa bersama hehe… “Just Sarrung jer”

Kelebihan SARRUNG

Material Mosecrepe Korea lembut dan lasak, in shaa Allah selesa pakai seharian. Tak selesa boleh refund, jaminan 180 hari.

Khas untuk pakai harian, ke pasar, sidai kain, joging, anak PdPR dan lain-lain.

✅ Material Lembut dan Lasak.

✅ Less Iron – Basuh, Sidai dan Pakai.

✅ Awning On-Point – sesuai untuk aktiviti lasak harian.

✅ Anti Tembam – Jahitan Awning Istimewa.

✅ Design Minimalis – sesuai untuk aktiviti harian.

✅14 pilihan warna.

Saiz dari Baby hingga nenek baby(XXL) hehe. Sedondon.

Cuma RM19.90 sahaja dan free sehelai Inner Korean Crepe(Original TSC) kepada 100 tempahan terawal.

Combo SARRUNG

Percuma Penghantaran untuk belian 3 helai dan ke atas(subsidi Sabah/Sarawak)

Nak dapatkan Sarrung ?

Cuba la sehelai dua, buat hadiah pada Mak di kampung pun boleh…

Kita boleh bantu supprisekan mak di kampung juga..
Buat surprise pada sahabat pun boleh..

Jadikan sebaagai hadiah hari lahir officemate pun boleh..

Untuk pembelian boleh klik:

https://tudungsicomel.com/katalog/ Katalog TudungSiComel

https://www.facebook.com/TSC.HQ Facebook page HQ dan hubungi wakil jualan sah kami 🙂

Jemput share. Terima kasih
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 + 14 =

Risk Free Shipping

If your orders lost during shipment, we will do the replacement or refund

Easy 180 days returns

180 days money back guarantee

100% Secure Checkout

Toyyibpay / MasterCard / Visa