Your Cart

Selamat datang ke TudungSiComel

Selamat datang ke TudungSiComel, impian kita adalah untuk menghasilkan tudung sekolah yang selesa buat anak-anak anda😊

Semenjak tahun 2012 kita telah berusaha untuk menghasilkan tudung khas untuk ibu dan anak. Sesekali kita selitkan juga dengan telekung dan juga jubah.

Namun sejak 2018 kita telah mengambil keputusan untuk lebih fokus kepada Tudung Sekolah dan berusaha mengumpulkan maklumbalas untuk menghasilkan tudung sekolah yang selesa untuk anak-anak kita.

Kita yakin, apabila kita lebih fokus in shaa Allah akan mampu hasilkan produk yang lebih baik.

Alhamdulillah, pada tahun 2022 kita juga telah disahkan patuh shariah dari segi produk dan juga pengoperasian syarikat.

Kita berazam untuk mewujudkan sebuah perniagaan yang dapat memberi peluang jana pendapatan yang bebas dari sebarang unsur gharar kepada semua warga kerja TudungSiComel dan juga kepada agen-agen dropship yang berdaftar.

Impian kita adalah untuk menjadi one stop center kepada semua jenis tudung sekolah yang ada di Malaysia satu hari nanti.

koleksi warna tudung sekolah

Selain itu, misi utama kita adalah ingin membantu dan memudahkan ibu-ibu untuk mendapatkan tudung sekolah yang berkualiti dan in shaa Allah selesa dipakai.

Si Comel yang baru belajar bertudung semestinya memerlukan tudung sekolah yang selesa. Tambahan pula ianya akan dipakai seharian di sekolah.

Seperti kita sedia maklum, tudung merupakan pakaian kepala dan jika tidak selesa pastinya si comel akan rasa rimas serta panas dan ini akan memberikan pengalaman pertama yang kurang baik untuk mereka.

tudung sekolah awning scuba tudungsicomel

In shaa Allah, tudung sekolah atau produk yang kita jahit, kita akan sedaya mungkin untuk cuba pastikan ianya dihasilkan dari material yang baik.

Saya sendiri ada anak-anak perempuan(3 orang) dan saya juga pastinya inginkan yang terbaik buat mereka. Saya yakin puan juga pastinya inginkan yang terbaik buat si comel puan.

Setiap produk yang kita jahit, kita berikan Jaminan Istimewa 180 hari. Jika puan rasa produk yang puan terima tidak bagus dan tidak sesuai dengan si comel puan, jangan risau kita boleh tukar ataupun buat pemulangan wang.

Yang penting Si Comel puan selesa dan gembira bertudung. Si Comel puan, Si Comel kami juga di TudungSiComel.

jaminan 180 hari

Jemput untuk melihat koleksi tudung sekolah kita dan aksesori dengan klik pada butang di bawah.

Terima kasih atas sokongan puan 😊

❀️

9 comments

  1. Assalamualaikum..Mcmana nak oder..

    1. Syahruddin / 018-3696451

      Salam puan, maaf lewat jawap pertanyaan puan… puan boleh terus buat tempahan online di web shop kita puan:

      https://tudungsicomel.com/shop/

      Atau puan boleh juga tinggalkan no wasap puan, in shaa Allah kita akan cuba bantu puan dengan segera =D

      1. NurAtiqah87

        Wasalam boleh pilih je sis dekat situ

    2. NurAtiqah87

      Wasalam boleh pilih je sis dekat situ

    3. Masterzakiah

      Boleh tekan link ni, saya bantu untuk dapatkan tudung ye 😊 https://tudungcomelmz.wasap.my/

    4. Faiqah hijab / 01125574014

      untuk order blh tekan link di πŸ‘‡
      https://tudungsicomel.com/?love=2449

    5. As Salam bonda2..
      πŸ₯°πŸ₯°

      2023 ni nk buka sek sesi baru dan persiapan raya serentak pulak.. bonda blh buat persiapan awal.. jd x kalut nnti kan..sementara tgh free shipping ni byk jimatnya bonda βœ…β˜ΊοΈ

      Nak anak sentiasa kemas ke sekolah? Nak anak lebih ceria..nak anak seronok ke sek…jom dptkn tudung si comel ..yg semestinya..

      *Kemas, selesa, ceria.*πŸ₯°πŸ‘πŸ»πŸ«ΆπŸ»

      Bonda2 nak order blh terus whats app mama gojes ..πŸ₯°πŸ₯°

      wasap.my/60126428219/nak+order+tsc
      wasap.my/60126428219/nak+order+tsc
      wasap.my/60126428219/nak+order+tsc

      Nk order terus dekat web tudung si comel pun blh bonda 🀩🀩

      πŸ‘‡πŸ˜ Tekan link di bawah je..x yah susah2 nk google πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ

      https://tudungsicomel.com/?love=iffahafsham

      Nk terus jd DS tsc pun blh bonda.. tekan je link ni πŸ₯³πŸ₯³
      https://tudungsicomel.com/dropship/daftar/?love=172

      Untung beli utk anak2 & untung jual kpd rakan2. Lumayan bonda.. wowww❗❗❗sambil duduk2 blh buat iklan & ambik order shja.. x perlu susah2 pos brg, semua HQ yg uruskan . Senang jer..

      Selamat membeli belah..jgn lupa jaminan 180 hari tau bonda ❗❗❗πŸ₯°πŸ₯°πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

      #tudungsekolah
      #tsc
      #awningscuba
      #tudungsekolahawningscuba

  2. Fatimatuzzahrah Binti Mohd Anoor

    0175441552 Fatimah dari balik. Tolong wasap saya nak order.. Tp nak berhubung di wasap. TQ..

    1. Syahruddin / 018-3696451

      Salam puan, baik puan, kita akan hubungi puan menerusi whatsapp ya πŸ₯°
      Terima kasih puan πŸ₯°

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Risk Free Shipping

If your orders lost during shipment, we will do the replacement or refund

Easy 180 days returns

180 days money back guarantee

100% Secure Checkout

Toyyibpay / MasterCard / Visa