Promosi My Shop Shocking Sale Edisi Pay Day – MEI

image 19

Sempena Pay Day pada 25 Mei ini, HQ membenarkan anda untuk menyertai Promosi My Shop’s Shocking Sale Shopee.

Jadi HQ ingin menjemput rakan-rakan untuk kita ramai-ramai anjurkan Promosi My Shop’s Shocking Sale Shopee seperti tarikh dan ketentuan yang ditetapkan.

Tiada paksaan untuk sertai program ini. Tujuannya adalah kita nak tunjuk pada pihak merchant yang shop kita aktif.

KUPON DISKAUN

HQ akan cover separuh harga diskaun promosi tersebut dan rakan usahawan tanggung separuh. Jadi anda perlu masukkan kod kupon semasa membuat tempahan untuk pelanggan anda yang membeli semasa promosi tersebut berlangsung dan system akan tolak dalam bentuk diskaun RM1 bagi setiap helai kepada anda.

Kupon ini valid untuk promosi tudung sekolah sahaja, namun jika anda nak buat promosi untuk inner, tudung sekolah reject dan sebagainya, HQ tiada halangan cuma produk tersebut tidak termasuk dalam kupon diskaun promosi ini

PAYDAY2024

PANDUAN MENGGUNAKAN KUPON

image 15

Masukan kod kupon semasa di page Checkout. Setelah anda masukan kupon, klik pada butang Apply Coupon dan anda akan dapat melihat diskaun sebanyak RM1.00 bagi setiap helai tudung pada tempahan anda.

image 17

Seperti anda lihat, harga dropship sehelai tudung bernilai RM12.90 dan untuk promo ini bernilai RM11.90. Bermakna diskaun RM1.00 HQ tanggung untuk sehelai tudung dan rakan usahawan tanggung separuh.

BAGAIMANA NAK SERTAI?

Untuk panduan setting My Shop’s Shocking Sale, rakan-rakan boleh RUJUK SINI

Moga dengan adanya program ini dapat memberi pengalaman pada rakan-rakan yang tidak pernah sertai My Shop’s Shocking Sale sebelum ini.

Promo Sah 25 Mei 2024 sahaja.

SOALAN LAZIM (FAQ)?

 1. Soalan: Jika saya dapat close sale di web sync melalui Shocking Sale, boleh ke saya buat order manual di web TSC dan gunakan kupon ?
  Jawapan: Boleh. Jika anda sync produk, anda boleh buat tempahan secara manual di web TSC untuk gunakan kupon
  Penggunaan kupon hanya untuk tempahan yang diterima melalui shocking sale sahaja.
  Jika tempahan biasa di Shopee/Laz/Tiktok, tidak dibenarkan.
 2. Soalan: Jika kredit wallet web sync saya dah sedia ada topup, boleh ke nak join shocking sales ?
  Boleh sahaja dan jika anda join promosi shocking sale ini kemudian terima tempahan dan auto deduct dari web sync, boleh hubungi Admin Mira dan sertakan bukti tempahan yang diterima untuk claim diskaun helaian tudung yang pelanggan tempah. Kemudian Mira akan kreditkan ke wallet anda 😃
 3. Soalan: Jika saya guna juga kupon tanpa kebenaran?
  Jawapan: Itu antara anda dengan Allah.

Selamat meroket 🥰🚀

KOMISEN AFFILIATE TUDUNGSICOMEL

Leave a Comment